Ženska snaga

Samo tri dana nakon operacije zablistala na crvenom tepihu: ‘Krhka sam, ali uzbuđena‘

Halsey je o borbi s endometriozom prvi put progovorila 2017., u međuvremenu je rodila sinčića, a ovogodišnji Grammyji za nju imaju nevjerojatnu podudarnost s prošlom dodjelom.

Američka pjevačica Halsey zadivila je sve prisutne na dodjeli nagrade Grammy, pojavivši se na crvenom tepihu u kreaciji koju potpisuje Pressiat koju je upotpunila nakitom Tiffany & Co. i elegantnim šeširom. No ono što znaju samo njeni obožavatelji i pratitelji jest da je samo dan prije svečanosti na svom Instagramu otkrila da je na Grammyje došla nekoliko dana nakon operacije zbog endometrioze.

Pjevačica je rekla da se osjeća "krhko, ali uzbuđeno" prije nego se zaputila u MGM-ovu Grand Garden Arenu u Las Vegasu, mjesto gdje je održana svečana dodjela nagrada Grammy.

image

Halsey je na Grammyjima posljednji put bila 2017.

ANGELA WEISS AFP

Zvijezda je na crveni tepih došla u odličnoj kreaciji, kratku bordo haljinu strukturiranu kao korzet dodatno je naglasila crnim remenom i suknjom koja je ostavila dubok prorez sa stražnje strane.

Klasična šminka i istaknuta usta u tamno crvenoj boji savršeno su odgovarali uz elegantni šešir kojim je cijeli outfit podigla na veći nivo. Uz ovakvu statement odjeću, odabrala je jednostavan, ali luksuzan nakit poznate draguljarnice Tiffany.

image

Na crveni tepih došla je u kreaciji Pressiat.

ANGELA WEISS AFP

Čitajte i: Crveni tepih Grammyja: Noć blještavila i pretjerivanja iznjedrila je i neke dobre modne priče

Na Grammy sa šavovima

Samo dan prije svečanosti, u subotu, Halsey je iskreno progovorila o njezinoj operaciji i povezanosti zdravstvenih problema s Grammyjima.

"Posljednji put kad sam išla na Grammyje bilo je 2017., tri dana prije dodjele imala sam svoju prvu operaciju zbog endometrioze. Hodala sam crvenim tepihom dok sam još uvijek imala šavove. Takve sam sreće da sutra idem na dodjelu nakon nekoliko godina, a imala sam operaciju (pogađate) prije tri dana", otkrila je pjevačica. Zatim je u šali dodala razlog zašto to uopće piše.

image

Uz haljinu i šešir nosila je Tiffany nakit.

AMY SUSSMAN AFP

"Ovo objavljujem samo kako bih rekla, da ako me vidite budite nježni, jer sam krhka. Krhka, ali uzbuđena", napisala je pjevačica uz emotikone smijeha.

Halsey je tijekom godina otvoreno iznosila detalje o borbi s endometriozom. Ta bolest uzrokuje da se tkivo sluznice maternice, umjesto samo u njoj, stvara i izvan - obično prirasta za jajnike i ligamente koji daju potporu maternici. Žene koje imaju endometriozu proživljavaju velike bolove, a ona može dovesti i do problema s plodnošću.

Čitajte i: Dodijeljeni Grammyji uz već dobro poznata imena, istaknula se mlada Olivia Rodrigo

Prvi put je hrabro progovorila o operacijama i endometriozi 2017. Pjevačica je u međuvremenu rodila. U siječnju 2021. objavila je da s partnerom, scenaristom Alevom Aydinom iščekuje dijete, a njihov sinčić Ender rođen je u srpnju iste godine.

Linker
18. travanj 2024 05:24