SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
potrajali su dvije godine

Sama, ali ne i osamljena: Jennifer Garner prekinula s poduzetnikom, a šuška se da ima novog slavnog dečka

48-godišnja Jennifer Garner s jednim je slavnim glumcem provela razigran dan na plaži, što je dovelo do šuškanja o nevoljama u raju između nje i Johna Millera. Uskoro je stigla i potvrda o prekidu.

Nakon dvije godine veze, Jennifer Garner prekinula je s 42-godišnjim dečkom Johnom Millerom, potvrđuju strani mediji.

Premda su izgledali kao skladan par, čini se da 48-godišnja Jennifer nikako nije mogla odlučiti je li on 'onaj pravi', što je dovelo do kraha.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - John Miller enjoys some quality time with his kids over lunch.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 460636648, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Bio je spreman za vjenčanje, a ona se jednostavno nije mogla prepustiti i obvezati", rekao je izvor blizak paru portalu Us Weekly.

Kad su se počeli viđati, nakon Jenniferina razvoda od Bena Afflecka, John je još bio u braku s Caroline Campbell s kojom ima dvoje djece, a razvod je finaliziran tek 2018. godine kad su u javnost istupili sa svojom vezom.

*EXCLUSIVE* Los Angeles, CA  - **WEB MUST CALL FOR PRICING** Jennifer Garner and boyfriend John Miller enjoy a romantic dinner date at Giorgio Baldi restaurant in Santa Monica. Jennifer looks very happy after having a three hour long dinner with John and two other couples. Shot on 02/27/19.

Pictured: Jennifer Garner, John Miller

BACKGRID USA 28 FEBRUARY 2019,Image: 416545072, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jennifer i John u danima sreće

Johnov i Jenniferin odnos brzo se pretvorio u čvrstu zajednicu jer su zajedno uživali u odrastanju svoje djece, vodili ih na aktivnosti i izlazili na mjesta u Los Angelesu koja oboje obožavaju. Ipak, Jennifer je nedostajalo 'ono nešto'.

Slavni novi dečko na pomolu?

Šuškanja o prekidu počela su nakon što je u javnost izašla vijest da je Jennifer provela zabavan dan na plaži u Malibuu s Bradleyem Cooperom, s kojim je ranije surađivala na seriji 'Alias'. Jennifer i Bradley navodno su uživali u društvu njegove trogodišnje kćerkice Lee, koju glumac ima iz veze s manekenkom Irinom Shayk.

03/04/2020 Bradley Cooper is spotted heading to gym for a morning workout session in New York City. The 45 year old actor wore a black jacket, dark trousers, and matching sneakers.,Image: 503172235, License: Rights-managed, Restrictions: NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ima nešto u Jennifer...

Ovim prekidom, John se pridružio klubu slomljenih srdaca u kojem se već nalazi Jenniferin bivši suprug Ben Affleck koji je više puta javno priznao da ne može prežaliti što ju je izgubio.

Jennifer i Ben bili su u braku 10 godina, a vezu im je uništila njegova ljubav prema boci. "Ne mogu živjeti bez nje", izjavio je godinu dana nakon razvoda, a drugom prilikom objavio: "Razvod je najveća greška koju sam napravio u životu".

Image: 434144989, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Personal use., Model Release: no, Credit line: Broadimage Entertainment / Alamy / Alamy / Profimedia
Broadimage Entertainment / Alamy / Alamy / Profimedia

Čitajte i...

Gwyneth otkrila kad je znala da je brak gotov: 'Sve smo probali, ali od početka smo bili loš par'

Ipak mu je još stalo: Brian Austin Green 'zapaprio' Megan Fox i novom dečku na Instagramu

Reality zvijezda bivšem oprostila neviđenu izdaju, a želi i drugo dijete

Linker
16. travanj 2024 21:41