A mogli su slaviti zajedno

Rođeni na isti dan: Meghan i Harry nisu dobili pozivnicu za Obamin rođendan, a zatim je došao još jedan udarac

Nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa isključeni s proslave 60. rođendana Baracka Obame zato što bivši američki predsjednik nije odobravao izjave koje je par izrekao o kraljici i kraljevskoj obitelji, uslijedio je dodatni udarac na ovaj par.

Meghan Markle (40) i princ Harry (36) ovih su dana očajni jer nisu dobili pozivnicu za proslavu 60.rođendana bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame. Navodno je tako odlučila njegova supruga Michelle (57) jer smatra da bi pozivanje odbjeglog kraljevskog para naštetilo njihovom ugledu. Naime, zamjeraju im odnos prema Harryjevoj baki, kraljici Elizabeti II. i javne prozivke koje su prije nekoliko mjeseci u intervju desetljeća obišle svijet.

image
Supružnici tijekom intervjua
ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Obame su uvijek cijenile Harryja, ali sigurna sam da su prozreli Meghan. Možda će ostati bliski, ali ne više kao što su nekada bili”, izjavila je Angela Levin, stručnjakinja za kraljevsku obitelj i autorica biografije 'Harry: Biografija jednog princa' te dodala kako je Meghan očajnički željela dobiti pozvnicu za zabavu. "Rečeno mi je da je Meghan silno željela biti posebna gošća na Obaminoj zabavi, a tvrdila je kako ne može doći. Činjenica je da ona i Harry nikada nisu ni bili na izvornom popisu”, dodala je.

Čitajte i: Okruglih 40: Meghan Markle za rođendan se počastila skupocjenim nakitom i pokazala da je zli jezici ne diraju

Rođeni na isti dan

Zanimljivo je kako su i Meghan i Obama rođeni na isti dan - 4. kolovoza, no bivši predsjednik slavlje je održao tijekom vikenda koji dan kasnije. Autorica biografije o Harryju naglasila je i kako Obame iznimno drže do obiteljskih vrijednosti i zajedništva što se nikako ne uklapa u odnos Meghan i Harryja prema kraljici.

image
PROFIMEDIA

Nakon što je vijest obišla sve showbizz medije, javio se i Thomas Markle, otac s kojim Meghan nema gotovo nikakav odnos. Iznova je javno govorio gadosti o kćeri i zetu istaknuvši kako su u svom javnom nastupu protiv kraljice bili vrlo neugodni, aludirajući na trosatni intervju koji su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dali Oprah Winfrey u ožujku. Istaknuo je kako je njihov napad na kraljicu neoprostiv. "Mislim da je Obama potpuno u pravu kao i svi oni koji osuđuju ponašanje Meghan i Harryja koji napadaju kraljevsku obitelj, napadaju 95-godišnju baku, prabaku. To je neoprostivo. Neugodno je što to rade", kazao je.

Čitajte i: Nema kraja sramotama: Polubrat Meghan Markle rekao je Harryju da će mu ona uništiti život

Linker
25. travanj 2024 13:33