Ray Tang / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pitt viđa djecu

Razvod Brada i Angeline je 'na čekanju'! Odnosi se popravljaju, sve češće boravi na njenom imanju

Stručna terapija i odricanje od alkohola doveli su Brada Pitta u bolju poziciju tijekom brakorazvodne parnice s Angelinom Jolie, a počela ga je drugačije gledati i sama Angelina. Trenutno glumac viđa djecu, a sudskim procesom razvoda, koji je zbog koronavirusa usporio, se ne zamara.

Razvod Brada Pitta i Angeline Jolie još nije finaliziran, a dijelom je tome kriva i pandemija koronavirusa. Naime, razvod se trebao u ovom periodu službeno završiti, a svi detalji oko skrbništva nad djecom i financija usuglasiti, no zbog koronavirusa i usporenog rada sudstva, još uvijek sve visi u zraku. Angelina Jolie je, podsjetimo, prije četiri godine podnijela papire za razvod od Pitta.

Pandemija je svima teško pala, a tako i njima.

Iako im je odnos bio iznimno narušen u prvim mjesecima nakon odluke da se razvedu, posljednje vrijeme Brad i Angelina navodno su izgladili dio narušenih odnosa pa sada glumac redovito viđa djecu. "Pandemija je svima teško pala, a tako i njima. Pravni dio razvoda se usporio. Brad redovito viđa djecu, no još uvijek se ništa pravno nije definitivno rješilo", izjavio je izvor za američke medije.

07/09/2020 EXCLUSIVE: Brad Pitt is spotted exiting Angelina Jolie's compound in Los Angeles. The 56 year old American actor looked cool sporting a brown coat paired with distressed denim jean and white trainers. It's been reported that the acrimonious EX's have been spending more and more time together for the benefit of their children. Nevertheless Brad continues to look pretty cool as he cruises around Los Angeles.,Image: 541625051, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Brad Pitt uhvaćen je prije četiri dana kako napušta dom Angeline Jolie u Los Angelesu.

Angelina i Brad imaju šestero djece zajedno. Posljednja dva tjedna Brada se može vidjeti pred domom Angeline Jolie u Kaliforniji, čini se da su oko skrbništva i viđanja djece uspjeli postići dogovor. "Trebalo je puno vremena i stručne terapije da bi bili gdje su danas. Mlađa djeca provode vrijeme između dva doma, a Brad je presretan zbog toga, obožava provoditi vrijeme s njima i čini se sretnijim", izjavio je izvor blizak glumcu.

Zbog Brada Angelina nije mogla napustiti SAD, što ju je dodatno naljutilo

Brad i Angelina upoznali su se 2005. godine, a papire za razvod predali su u rujnu 2016. Otad traje pravna bitka oko skrbništva nad djecom i financija. Tijekom 2018. pojavio se i problem s prebivalištem, naime, Angelina je željela napustiti SAD, no Brad ju je spriječio - nije želio da mu se djeca odsele u drugu zemlju. "Voljela bih živjeti u inozemstvu, i hoću, čim mi djeca napune 18. Trenutno moram biti tamo gdje njihov otac odabere živjeti", rekla je Jolie prošle godine u razgovoru za Harper's Bazaar.

Angelina Jolie and Brad Pitt at a press conference in Namibia.    Photos: Namibian Times  Copywright:   CR: JETH   --- Brad Pitt, Angelina Jolie--- Restrictions apply: No South Africa ---  ---  - 310-276-9202,Image: 18402311, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia
Brad i Angelina upoznali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith', a ubrzo su uplovili u romansu koja je zaludjela njih, ali i čitav svijet.

U međuvremenu je Pitt priznao da je imao problema s alkoholom. Tek nakon što je otišao na odvikavanje, sudac mu je odobrio da više vremena provodi sa svojom djecom. Otad su se i odnosi među bivšim parom donekle popravili.

Čitajte i:

Angelina Jolie o najbolnijem trenutku u životu: 'Njezina smrt me potpuno promijenila'

Angelini je trebalo točno godinu dana da se oporavi od razvoda

Od preljuba do rastave – Svi detalji veze zlatnog holivudskog para

Linker
25. travanj 2024 05:31