Profimedia, Goff Photos
Drugo stanje

Prvi problemi: Zbog trudnoće Meghan Markle je na slatkim mukama

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa uživaju na svojoj prvoj zajedničkoj turneji Pacifikom gdje su i objavili sretnu vijest da im u proljeće stiže roda!

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa uživaju na svojoj prvoj zajedničkoj turneji Pacifikom gdje su i objavili sretnu vijest da im u proljeće stiže roda!

Tijekom turneje kraljevski bračni par Meghan Markle i princ Harry koji ima pozornost cijelog svijeta hodao je bos na poznatoj Bondi Beach u Australiji i družio se sa surferima.

SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 19:  Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex talk to members of OneWave, an awareness group for mental health and wellbeing at South Bondi Beach on October 19, 2018 in Sydney, Australia. The Duke and Duchess of Sussex are on their official 16-day Autumn tour visiting cities in Australia, Fiji, Tonga and New Zealand.  (Photo by Chris Jackson - Pool/Getty Images)
Getty Images

Bivša glumica, a danas kraljevska nevjesta, zbog ljubavi odbacila je sve kako bi uživala u bajkovitim bračnim vodama, blista u trudnoći koju za sada dobro podnosi, a u razgovoru s lokalnom mještankom 35-godišnjom trudnicom Charlotte Connell, priznala je da ne može spavati.

'Meghan je trudnoću usporedila s jet lagom. Rekla je da se probudila u 4.30 ujutro i odmah otišla vježbati jogu jer nije mogla spavati', rekla je Australka Connell za Sky News. Čini se da Meghan samo zato što je u drugom stanju neće promijeniti svoje zdrave navike, nego će i u trudnoći nastaviti vježbati power jogu koju ju je počela vježbati s majkom Doria Ragland kad je imala samo sedam godina.

17 October 2018.

Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex interact with Luke Vincent, 5 after arriving at Dubbo Airport on October 17, 2018 in Dubbo, Australia. The Duke and Duchess of Sussex are on their official 16-day Autumn tour visiting cities in Australia, Fiji, Tonga and New Zealand., Image: 391420811, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Kensingtonska palača nedavno je službeno objavila da će Meghan i Harry postati roditelji u proljeće 2019, a čestitke su stizale sa svih strana svijeta. Ovih će dana osim Australije, posjetit će Fidži, Tongu i New Zeland.

Linker
03. svibanj 2024 19:20