SVAKI PORAZ BOLI

Princ Harry poraze jednostavno - ne podnosi, kamere snimile Meghan kako ga tješi

Otkako se vratio iz Velike Britanije gdje je s obitelji prisustvovao obilježavanju jubileja svoje bake na sportskim terenima ne može do pobjede.

Rođen je sa zlatnom žlicom u ustima, odrastao je u Buckinghamskoj palači i drugim rezidencijama britanske monarhije i oduvijek je imao sve što je poželio. Pa nije nikakvo čudo da princ Harry nikada zapravo nije naučio gubiti.

image

Princ Harry još uvijek nije naučio gubiti

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da mu svaki poraz teško pada i da ih teško podnosi, pokazao je i u Santa Barbari u Kaliforniji, gdje je odigrao polo meč za svoju klub Los Padres protiv suparničke momčadi Folded Hillsa.

Čitajte i: NAJOTKAČENIJI HRVATSKI MLADENCI: TV NOVINARKU I GLUMCA NA IZLASKU IZ CRKVE DOČEKAO ŠPALIR MAČEVA

Los Padresi su izgubili, a princ Harry je zbog toga bio neutješan. Sve dok njegova supruga Meghan Markle nije uzela stvar u svoje ruke. Ako on ne podnosi poraze, ona ne podnosi njegovu patnju, pa mu prišla, porazgovarala s njim držeći mu ruku na koljenu, a kad niti to nije pomoglo svog je dragog zagrlila i odvela kući.

image

Nakon poraza porazgovarao je sa svojom dragom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na sportskom terenu mu očito ne ide prema planu otkako se s Meghan Markle i djecom vratio kući u Kaliforniju nakon boravka u Velikoj Britaniji gdje je s obitelji prisustvovao obilježavanju jubileja svoje bake, kraljice Elizabete Il.

image

Meghan Markle utješila ga je - zagrljajem

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U prvoj utakmici svog tima prošlog vikenda, naime, pao je s konja.

Linker
18. travanj 2024 09:15