Nastavak drame

Prije je bio obožavan, sada je omražen: ‘Faca‘ izbačen iz finalnih epizoda nastavka ‘Seksa i grada‘ zbog seks skandala

Chris Noth trebao se pojaviti u svojoj ulozi Face u zadnjim epizodama serije, kroz retrospektivne scene, ali sada je ta ideja potpuno odbačena.

Nema mira na setu snimanja reboota serije "Seks i Grad... i samo tako". Skandal koji je potresao cijelu budućnost serije, ponovo se nastavlja. Otkako je glumac Chris Noth optužen za nekoliko pokušaja seksualnog zlostavljanja, kraj serije našao se na tankom ledu. Tri žene, predstavljene anonimnim imenima ispričale su javno svoje priče o glumčevom uznemiravanju u prošlosti.

Iako je Chris Noth sve optužbe opovrgnuo, rekavši kako je za njega žensko 'ne' zakon, njegove kolegice sa seta, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis našle su se u nezahvalnom položaju, duboko razočarane situacijom.

Šokantne izjave spomenutih žrtvi daju uvid u neugodne situacije koje su doživjele s glumcem. Jedna od njih, pod imenom Zoe opisala je kako je Chris koketirao s njom u estradnoj tvrtki , a zatim ju je namamio u stan i silovao. Druga djevojka pseudonima Lily svjedočila je o nasilnom seksu koji je doživjela od glumca, a teća žrtva izjavila je kako ju je Noth pokušao prisliti na seks u restoran u kojem je radila kada je imala tek 18 godina.

Čitajte i: Je li ovo njegov kraj? Chris Noth na udaru optužbi za nasilan seks i napastovanja koje on poriče: "Žensko NE je za mene zakon!"

image

Sarah Jessica Parker i Chris Noth u 'I tek tako'.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Najnovija ispovijest došla je od 54- godišnje Lise Gentile koja je rekla kako je glumca upoznala prije više od 20 godina, a nakon neugone situacije u kojoj ju je pokušao napastovati, dobila je prijeteće poruke i pozive bijesnog glumca.

"Ove su priče mogle biti od prije 30 godina ili prije 30 dana - ne uvijek znači ne - to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni.Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: nisam napao te žene", izjavio je Noth u svoju obranu.

Narušen ugled

Nakon silnih optužbi karijera glumca polako ide u propast, a u ništa boljoj situaciji nije niti njegov brak s 27 godina mlađom suprugom Tarom Wilson s kojom ima dva sina. Sada, kada je unatoč smrti svoga lika imao priliku ponovno nastupiti u seriji, ni ta prilika neće mu biti omogućena.

Prisjetimo se, lik Face doživio je srčani udar i umro u prvim epizodama, zbog čega se nije pretjerano ni vodila briga hoće li nastaviti snimanje. Ali unatoč tome što se pojavio u tek nekoliko scena, ugled serije znatno se narušio od tada. Međutim, mediji su tvrdili da su nakon višestrukih optužbi za seksualni napad protiv Notha – što on opovrgava – producenti odlučili da njegove posljednje scene više neće biti uključene u epizodama.

Čitajte i: Osjeća se grozno: Sarah Jessica Parker slomljenog je srca zbog Facinih nasrtaja na žene

image

Chris Noth i Tara Wilson.

ROBIN PLATZER//AVALON/PROFIMEDIA

Ideja je bila takva da Carrie otputuje u Pariz kako bi raspršila Facin pepeo u posljednjoj epizodi, a Chris Noth trebao je ponoviti ulogu u sceni kako bi se pojavio kao dio njezine mašte. Ipak, producenti su odlučili izrezati te scene, s obzirom da takav minimalan snimak nije sastavni dio scene, koliko je naglasak stavljen na Carrie i njezine osjećaje u tome trenutku. Finale serije nije bilo u potpunosti zaključeno, stoga ova odluka nije stvarala velike probleme za produkcijski tim.

Ipak, zasigurno je da nikome na snimanju nije ugodno proživljavati trenutnu situaciju prvenstveno zbog činjenice da je serija kultna, a Carriejin lik uzor brojnim ženama. Zbog toga je najviše povrijeđena i bila Sarah Jessica Parker, koja se ne može pomirit s time da je njezin lik 'oduvijek bio potpora ženama, a sada se te žene osjećaju napadnuto.'

Zbog svega što se izdogađalo, Chris sada živi odvojen od žene i djece, te daleko od očiju javnosti, u neizvjesnosti kako će se ova situacija do kraja razviti.

Linker
19. travanj 2024 19:27