MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
U snu, kako je i željela

Preminula majka Sylvestera Stallonea: Vidovnjakinju i revolucionarku sinovi su tretirali poput kraljice

Majka slavnog snagatora do kraja je života bila aktivna, bavila se plesom i pilatesom, a um joj je, kako kaže njezin sin Frank, bio "oštar poput britve".

Jackie Stallone, majka slavnog glumca Sylvestera Stallonea preminula je u 99. godini života.

Jackie je bila astrologinja i vidovnjakinja, a u osamdesetima je bila menadžerica prve zabavljačke hrvačke ženske ekipe Gorgeous Ladies of Wrestling (GLOW), o kojima je nedavno snimljena serija koja se prikazuje na Netflixu. Nije bila tajna da je ludovala za plastičnim operacijama.

EXCLUSIVE: Jackie Stallone and husband Marcus Levine take their dogs for a walk before the mid day heat.
29 Jan 2019,Image: 411096324, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MB / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MB / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Je li uzrok smrti starost ili bolest, javnosti još nije poznato no vijest o smrti medijima je potvrdio njezin 70-godišnji sin Frank, mlađi brat Sylvestera. Uz fotografije majke za života, Frank je na Instagramu objavio kako je starica umrla u snu, "kako je i željela" te napisao dugačku, dirljivu objavu kojom se oprostio od voljene majke.

New York, NY  - Sylvester Stallone's mother, Jackie Stallone passes away at 98.

BACKGRID USA 21 SEPTEMBER 2020,Image: 559132739, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Jutros smo moja braća i ja izgubili Jackie Stallone. Bila je majka četvero djece, Tommyja, Sylvestera, Frankieja i naše pokojne sestre Toni Ann. Bila je izuzetna žena koja je svaki dan vježbala, nije se bojala ničega i bila je puna poleta. Umrla je u snu kako je željela. Bilo je teško ne voljeti je jer je bila ekscentrična i vesela osoba. Rođena je 29. studenog u Washingtonu i proživjela je prohibiciju, Veliku depresiju i Drugi svjetski rat. Satima smo znali pričati o dvadesetim, tridesetim i četrdesetim godinama prošlog stoljeća. To je bila lekcija iz povijesti. Njezin je um bio oštar poput britve do dana kad je umrla. Nikad nije nosila masku, bila je prava revolucionarka. Pretpostavljam da utapam emocije u suzama i previše vina. No kad poznaješ nekoga sedamdeset godina, teško je i žalosno. Imala je sedmero unuka i tri predivna praunuka. Moj se brat Sylvester cijeli život za nju brinuo poput kraljice. Nikad više neću moći pozvati mamu i slušati kako me grdi što se nikad nisam oženio. No svi smo je voljeli i njezin će duh ostati živim. Uvijek ćeš mi nedostajati mamice".

Jackie, koja se pojavila i u emisiji Big Brother, bila je iznimno aktivna žena, a između ostalog bavila se plesom i pilatesom.

Kako je Frank u oproštajnom pismu spomenuo, posebnu brigu o majci vodio je slavni Sylvester koji ju je tretirao poput kraljice. Prošle godine Jackie je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira uz veliki buket ljubičastih ruža te se pohvalila kako ju je sin još jednom iznenadio predivnim cvijećem za Božić.

Čitajte i:

Tko je mama, a tko kći? Sylvester Stallone na plaži uživa u društvu svojih cura

Kriza je i njega udarila po džepu: Stallone prodaje luksuznu vikendicu koja ima i vlastiti potočić

Linker
23. travanj 2024 18:31