Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia
uzrok smrti nepoznat

Preminula Leslie, sestra blizanka i dvojnica glumice Linde Hamilton

Sestra blizanka Linde Hamilton neočekivano je preminula, a za njom, uz slavnu sestru, tuguju djeca Ashley, Adam i Kendall i unuci, pišu strani mediji.

Leslie Hamilton Freas, sestra puno poznatije Linde Hamilton preminula je u 64. godini života.

Blizanka glumice kojoj je karijeru obilježila uloga opake Sarah Connor, u mlađim je danima radila kao dvojnica svoje sestre Linde, na filmu "Terminator 2: Judgement Day", koji je 1991. bio veliki hit u kinima.

Kasnije se strastveno posvetila karijeri medicinske sestre, u kojoj je uživala, premda je posao u hitnoj službi iznimno zahtjevan. Voljela je pomagati odraslima i djeci, a u slobodno vrijeme, uživala je u ribolovu. Za njom, uz sestru blizanku, tuguju djeca Ashley, Adam i Kendall i unuci, pišu strani mediji.

Leslie i Linda rođene su 26.08.1956. godine u Marylandu. Otac, koji je bio doktor opće prakse, preminuo je kad su djevojčice imale samo pet godine, a njihova se majka kasnije preudala za policajca. Leslie i Linda imaju stariju sestru i mlađeg brata, a Linda je više puta izjavila kako je njihova obitelj bila 'poprilično dosadna' i da su uglavnom čitali knjige.

Nakon srednje škole, Linda se odlučila okušati u karijeri glumice, a premda joj je profesor na koledžu u Washingtonu rekao da nikad neće postati slavna, uz puno ambicija i satova glume, ipak je uspjela zapeti za oko producentima.

Black Moon, Black Moon Rising, Black Moon, Black Moon Rising, Linda Hamilton   In arger Bedraengnis versteckt ein Agent der US-Regierung wichtige Dokumente in einem ungewoehnlichen Auto, einem Prototyp. Nina (Linda Hamilton) die kurz darauf das Auto stiehlt, ahnt nicht, welche brisante Fracht sie an Bord hat.  *** Local Caption *** 1986,Image: 378715419, License: Rights-managed, Restrictions: Nur redaktionelle Nutzung im Zusammenhang mit dem Film. Editorial usage only and only related to the movie. Im Falle anderer Verwendungen, kontaktieren Sie uns bitte. For other uses, please contact us., Model Release: no, Credit line: IFA Film / United Archives / Profimedia
IFA Film / United Archives / Profimedia

Glumila je naslovnu ulogu u hororu "Children of the Corn", a fanove je apsolutno osvojila u tri filma o Terminatoru, rame uz rame slavnom snagatoru Arnoldu Schwarzeneggeru.

Uzrok smrti Leslie Hamilton Freas nije poznat javnosti.

Čitajte i:

Tragični odlazak obožavanog glumca: Saznao da je teško bolestan nakon što je postao otac

Glumac koji se koronom zarazio prije tri mjeseca preminuo nakon 91 dana u bolnici

Preminuo u potpunoj samoći. Glumac iz 'Ratova zvijezda' umro nakon zaraze koronavirusom

Linker
20. travanj 2024 01:30