Krah ljubavi

Poznati glumac nakon 13 godina braka napušta suprugu: ‘Kćeri i ja smo vrlo zbunjene i tužne‘

Par se upoznao 2000. godine na snimanju filma "102 Dalmatinca", a vjenčali su se sedam godina kasnije. Sve do sada djelovali su kao vrlo skladan par, no očito je istina drukčija.

Poznati glumački par Ioan Gruffudd i Alice Evans razvode se nakon 13 godina braka. Prema pisanju stranih medija, upravo je Ioan predao papire za razvod nakon što je Alice na Twitteru objavila da je glumac odlučio krenuti dalje bez nje.

"Moj voljeni suprug/srodna duša proteklih 20 godina, Ioan Gruffudd, najavio je da će napustiti obitelj već od sljedećeg tjedna. Ja i naše mlade kćeri vrlo smo zbunjene i tužne", napisala je Evans u objavi koju je kasnije izbrisala.

image
Na van su uvijek djelovali skladno, čak i u privatnim trenucima.
CHARLES HARRIS/ADMEDIA/PROFIMEDIA

Dodala je da joj Ioan nije dao ikakav razlog zašto želi razvod, osim što je rekao da je više ne voli.

Ioan nije ostavio nikakav komentar na suprugin tweet, ali su oboje dali službenu izjavu za medije:

"Kao što možete zamisliti, ovo je nevjerojatno težak period za našu obitelj i ostajemo posvećeni našoj djeci. Hvala vam što poštujete našu privatnost", poručili su.

Alice su mnogi njezini fanovi pružili podršku na društvenim mrežama, a ona im je u objavi na Instagramu zahvalila i detaljno opisala kako se osjeća:

"Nikad nisam mislila da će nam se ovo dogoditi. Još uvijek se borim protiv toga, jer volim našu djecu i još uvijek ga volim, ali nešto mu se dogodilo u glavi i što god da je, mislim da nam se neće vratiti. Bol je užasna, ali ja sam jača od vola i premda plačem po čitav dan kad moja djeca ne gledaju, noću zbrajam brojke i planiram budućnost za nas. I znate što? Odgojit ću ta dva anđela kako treba ako je to sve što ću ikada napraviti", napisala je shrvana Alice.

Par se upoznao davne 2000. na snimanju filma "102 Dalmatinca", a vjenčali su se u Meksiku sedam godina kasnije. U braku su dobili dvije kćeri - Ellu Betsi Janet (11) i Elsie Marigold (7).

image
Par se vjenčao 2007. u Meksiku.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ioan je u veljači 2020. priznao da su se on i supruga protekle četiri godine zbog fizičke odvojenosti borili pronaći vrijeme jedno za drugo, čime je možda dao naslutiti da je njihovoj ljubavi kraj.

"Alice se vratila nakon što je bila odsutna tjedana dana. Pohvalio sam se kako su djeca u krevetu, a ona mi je odgovorila da sam bio sam s njima tjedan dana i da probam biti šest mjeseci", rekao je glumac za The Guardian.

Linker
19. travanj 2024 19:02