Baš kao djeca

Poznate Hrvatice uživaju na snijegu, Nevena otkrila i manju nezgodu na planini: ‘Mak oprosti, ovo je hit‘

Skandinavci imaju izreku - ne postoji loše vrijeme, postoji samo loša odjeća. Četiri poznate dame kao da su se vodile tom filozofijom, zabundale su se i uživale u hladnom, zimskom danu.

Zimska idila podrazumijeva i snijeg, oni koji ga vole proveli su najljepši vikend u gorju, na livadama, sanjkalištima ili jednostavno na ulici ipred kuće. Naši brojni poznati razveselili su se novim pahuljama koje su u nedjelju zabijelile unutrašnjost zemlje. Neki su pak, svoju dozu zimskih razdosti potražili i malo dalje od grada.

Nevena je zamalo odustala

"Znate ono kad u subotu odlučite da ćete nedjelju provesti na planini, a kad se ujutro probudite i vidite da je vani snježni Mordor samo 'snoozate' alarm i nastavite spavati? E, pa tako bih i ja danas da me 'uvijek spremne' prijateljice nisu izvukle iz kreveta i odvukle u mećavu", opisala je početak svoje avanture na snijegu novinarka i voditeljica Nevena Rendeli. Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija snimljenih u sniježnoj šumi uz prijateljice i supruga Maka Vejzovića. "Sad mi je drago, propustila bih ovu ljepotu na Samoborskom gorju i ne bih odradila trening", zaključila je Nevena.

Nešto kasnije otkrila je i tko je zaslužan za većinu njezinih snimki, to je naravno, Nevenin suprug Mak. Video koji je, ovaj inače profesionalni snimatelj, napravio pokazuje kako je za svoju dragu i savršen kadar spreman i nastradati. Nevena mu se ispričala i svejedno objavila snimku na kraju koje on pada. "Mak oprosti, ovo je hit”, kazala ne Nevena i posvetila snimku svim „Instagram muževima”.

Minea i snijeg se vole

Uvijek nasmijana i vedra TV voditeljica i bivša pjevačica Renata Končić Minea, oduševljena je što se ovaj snijeg ipak zadržao na tlu. Izašla je ispred kuće i napravila grudu od snijega, a uz fotografiju je samo napisala - Jedva sam dočekala - uz emotikone pahuljice i snjegovića.

Sementa na sanjkanju

Pjevačica Sementa Rejhard nije čekala da snijeg sramežljivo zabijeli Zagreb, nego je sa suprugom i njihovom osmomjesečnom kćerkicom Stellom potegnula na Sljeme. Tamo je ova malena i dobro zabundana obitelj uživala na sanjkama. Sementa uz fotografiju nije napisala ništa osim oznaka - obitelj, vikend raspoloženje i ljubav.

Dobro zabudnana Šuput

Trudna pjevačica zaista zna uživati i u sve višem stupnju trudnoće, ali i u zimi. Nekoliko dana provela je na Plitvičkim jezerima, gdje je zajendo sa suprugom Nenadom Tatarinom napunila baterije. Po idiličnim stazama uz jezera pjevačica je prošetala dobro utopljena. U svijetlim tonovima, s kapuljačom i ogrtačem tamnije nijanse Maja je poručila: "Nema zime za Eskime".

Linker
20. travanj 2024 12:16