Instagram
Tko to tamo pliva?

Poznata Hrvatica na Bahamima uživa punim plućima, a za svaku prigodu ima novi badić

Plavokosa ljepotica na Bahamima pliva sa svinjama i morskim psima, a kad joj dojadi razgledavanje atrakcija, opušta se uz bazen resorta s pet zvijezdica

Plavokosa ljepotica na Bahamima pliva sa svinjama i morskim psima, a kad joj dojadi razgledavanje atrakcija, opušta se uz bazen resorta s pet zvijezdica

Nakon plaže na Arubi, na kojoj možete hraniti i izbliza gledati predivne flamingose, jedna od najpoželjnijih destinacija zaljubljenika u putovanja i brojnih blogera postala je zanimljiva plaža koja se nalazi na Bahamima.

Tamo se na području Exuma nalazi takozvana "Plaža svinja" gdje možete bez straha plivati s malim morskim psima i divljim svinjama, što je ovih dana isprobala i poznata hrvatska blogerica Sonja Kovač.

Sonja, koja se trenutno nalazi na čarobnim Bahamima, iz dana u dan oduševljava followere fotografija na kojima u oskudnim bikinijima uživa u moru i na pijesku s raznim životinjama, a pohvalila se kako je posjetila i otočić pun iguana.

Kad ne obilazi prirodne ljepote koje egzotični Bahami nude, Sonja odmara uz bazen luksuznog resorta s 5 zvjezdica pod nazivom "The Cove Atlantis".

Luksuzna oaza poznata je po ogromnom bazenu s plavim ležaljkama i dizajnerskom uređenju smještaja, koji spava plave nijanse mora s bijelom i bež bojom koje podsjećaju na pijesak s plaže.

Kako je najavila na Instagramu, Sonjin boravak na Bahamima trajat će 12 dana, a do sada smo ju već imali priliku vidjeti u osam atraktivnih kupaćih kostima.

Plavokosoj Hrvatici najdraži su klasični bikiniji koji ističu vitku liniju, a nosila je i jednodijelne asimetrične kostime i neočekivane badiće poput ove bijele kreacije s prozirnim detaljima.

Linker
28. travanj 2024 17:49