neki novi život

Poznat je datum vjenčanja Britney Spears: Nakon 13 godina pakla, sreća je na njezinoj strani

Na vjenčanju bi, kako navode mediji, trebalo biti oko 100 ljudi, a od pjevačicine obitelji doći će samo brat Bryan.

Glazbenica Britney Spears i njezin zaručnik, fitness trener Sam Asghari, konačno će izreći 'sudbonosno da'. Vjenčanje bi se trebalo održati upravo danas, ali po losangeleškom vremenu. Kako piše TMZ, par će razmijeniti zavjete ispred 100 gostiju, koji naravno ne uključuju Britneyjinog oca Jamieja, majku Lynne i sestru Jamie Lynn koji su joj 13 godina zagorčavali život dok je bila pod skrbništvom oca.

Britney se udaljila od ostalih članova obitelji nakon svoje pravne drame, a jedini tko će navodno biti na vjenčanju je njezin brat Bryan.

Ostali detalji o svadbi ostaju do kraja skriveni, no vjeruje se da će sama ceremonija biti intimna te neće uključivati novinare i medijske fotografe, iako ne sumnjamo da će paparazzi uspjeti okinuti barem nekoliko fotografija.

Čitajte i: Sam Asghari otkrio što ga je privuklo kod zaručnice Britney - a nije izgled!

Britney i Sam upoznali su se 2016. godine na snimanju glazbenog spota za njezin singl Slumber Party te je on uz nju bio tijekom cijele pravne zavrzlame oko skrbništva i postupno su se zbližavali. Postao je njezin fitness trener, a zaprosio ju je u rujnu 2021. s prstenom kojeg krasi veliki kamen.

Asghari je u intervjuu za GQ otkrio da je Britney bila šokirana prosidbom, ali želio je dobiti dopuštenje od njezinih sinova Jaydena i Seana, iako im nije ranije najavio da će zaprositi njihovu majku. Kod Britney ga je, kaže, privukla skromnost i lijepa duša.

"Nisam želio da itko zna i da se bilo tko miješa na bilo koji način, tako da je to bilo između mene i nje", rekao je trener.

No, njihova veza nije prošla bez turbulencija. Početkom svibnja pjevačica je objavila da ona i zaručnik očekuju dijete, no nedugo nakon toga bebu je nažalost izgubila.

"S najdubljom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj fazi trudnoće. Ovo je pretužno razdoblje za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati s objavom trudnoće u kasnijoj fazi, međutim bili smo previše uzbuđeni da podijelimo svoje lijepe vijesti. Naša snaga je naša ljubav jedno prema drugome. Nastavit ćemo s pokušajima da povećamo našu divnu obitelj. Zahvalni smo za svu vašu podršku Molimo za privatnost tijekom ovog teškog trenutka", napisala je pjevačica u objavi.

Spears je tada dodala da su zahvalni na onome što imaju tijekom pokušaja da prošire obitelj.

Linker
16. travanj 2024 14:47