NOVI PROJEKT

Povratak na ekrane: Nakon odlične reakcije javnosti, Paris Hilton zvijezda nove emisije na Netflixu

Gotovo dva desetljeća nakon što se proslavila u reality showu "Jednostavni život" vraća se na male ekrane novom emisijom na Netflixu.

Poznata i svestrana zvijezda Paris Hilton - manekenka, glumica i pjevačica, vraća se na televiziju emisijom "Kuhanje s Paris" gdje će otkrivati recepte iz vlastite kuhinje, ali i pripremati nova jela. Inspirirana velikom popularnošću videa na kojem pravi lazanje, a kojeg je objavila početkom prošle godine, Paris se odlučila na pokretanje vlastite emisije.

Čitajte i: Paris Hilton otkrila horor iz djetinjstva: ‘Vrištali su mi u lice, davili me i neprekidno me mučili‘

S obzirom na to da Paris nije profesionalna kuharica, to neće niti pokušavati biti, stoji u Netflixovom opisu emisije koja je sve samo ne tip kulinarske emisije kakve smo do sada poznavali. Uz pomoć poznatih kolega i prijatelja, isprobavat će nove sastojke i recepte i voditi gledatelje kroz proces od kupovine u trgovini do gotovog jela na stolu.

Riječ je o emisiji po uzoru na "Selena + Chef" u kojoj je pjevačica Selena Gomez učila kuhati ugostujući druge slavne osobe. Emisija je proizvod korporacije Intellectual Property Corporation, s kojom je Hilton već surađivala za dokumentarni film "Ovo je Paris".

Čitajte i: Paris Hilton već radi na blizancima: Za ime dječaka traži sugestije, a ime za curicu je genijalno

Na Netflixu će se serija od šest epizoda prikazivati od 4. kolovoza, a Paris je najavila kako će izdati i vlastitu kuharicu koja je trebala izaći još tijekom prošle godine.

Linker
19. travanj 2024 10:20