‘My Promise to PJ‘

Potresni dokumentarac o ovisnostima! Baldwin se prisjetio i vlastite teške sudbine

Ovisnosti su obilježili i živote holivudske braće, koja danas brinu da njihova brojna djeca ne upadnu u istu životnu zamku. Daniel Baldwin snimio je dokumentarac o borbi s teškom ovisnošću.

Za razliku od svoje supruge Hilarije Baldwin, holivudski glumac Alec Baldwin (62) svoj privatni život drži podalje od javnosti, a na svom Instagram profilu uglavnom objavljuje sjećanja i aktualnosti vezana za njegovu karijeru i kolege. No, ovih dana objavio je video gdje otkriva svoju kuću okruženu prirodom u kojoj zahvaljujući pandemiji zajedno sa suprugom i svoje šestoro djece provodi više vremena nego što bi želio. Ali video je objavio kako bi čestitao svom dvije godine mlađem bratu, glumcu, producentu i redatelju Danielu Baldwinu na uspjehu njegovog dokumentarnog filma 'My Promise to PJ' koji je dobio glavnu nagradu na Garden State Film Festivalu.

image
Daniel je snimio dokumentarac o sinu obiteljskih prijatelja.
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Šest mjeseci nakon rođenja sina, stigla im još jedna beba: Baldwin i supruga odlučili se na surogat majku?

U filmu se pojavljuje i veliki dio obitelji Baldwin, a dokumentarac je to o sinu obiteljskih prijatelja koji je uspio dvije godine biti čist od heroina u čemu mu je Daniel, kao bivši ovisnik puno pomagao, no mladić se ipak vratio svojim porocima koji su ga stajali života.

A ta tema bliska je svoj četvorici braće Baldwin, inače uspješnim holivudskim glumcima Danielu, Alecu, Williamu i Stephenu koji su proteklih godina otvoreno progovorili o svojim ovisnostima o alkoholu, heroinu i kokainu koja ih je koštala brakova, a skoro i karijera.

image
Daniel Baldwin veliku podršku ima u svojoj braći - Williamu, Stephenu i Alecu.
ABEL FERMIN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Alec Baldwin: Autobiografskom knjigom zakopao neugodnu prošlost

Alec Baldwin 2017. izdao je i memoare u kojima je otvoreno progovorio o svakodnevnom opijanju i drogiranju koje je potrajalo do 1985. od kada, kako tvrdi, nije popio čašicu alkohola. Za sve je okrivio želju za uspjehom i bogatstvom, a sada priznaje da mu je puno uspješniji privatni nego poslovni život.

Daniel Baldwin poznat po ulozi u serijalu 'Hawaii Fiwe-O', otvoreno je progovorio o svojoj borbi s ovisnošću o kokainu zbog čega je bio nekoliko puta hapšen, a do pedeset godine života devet puta završio je na lječenju. I mlađi Stephen, tata manekenke Hailey Baldwin, supruge Justina Biebera prošao je kroz pakao ovisnosti o kokainu. Jedino se samozatajni William nije se poskliznuo u ovisnost, ali je priznao koliko je ovisnički život starije braće, pogotovo Daniela, za njega bilo traumatično iskustvo. Braća Baldwin uspijeli su pobijediti svoje demone, danas o prošlosti otvoreno govore i vrlo su aktivni u promoviranju života bez alkohola i droge. Sada ih jedino brine da njihova brojna djeca ne upadnu u iste zamke.

Linker
19. travanj 2024 01:52