CROPIX
Tužna vijest

Pošlo je po krivu: Nakon rutinske operacije, Kićo Slabinac bori se za život

Legendarni 76-godišnji pjevač Krunoslav Kićo Slabinac podvrgnuo se operaciji srca koja nije trebala biti komplicirana ni po život opasna. Trenutno se nalazi u induciranoj komi.

Poznati slavonski pjevač Krunoslav Kićo Slabinac (76)nakon rutinske operacije srca bori se za život, objavljuje RTL.

Trenutno se nalazi u induciranoj komi u zagrebačkom KBC-u na odjelu intenzivne njege, nakon što je operacija pošla po zlu.

Riječ je, naime, o rutinskoj operaciji koja nije trebala biti opasna za život ni komplicirana.

Slavonskom hitmakeru poznatom po pjesmama kao što su "Zbog jedne divne crne žene" i "Slavonska sam lola" ugrađeno mu je nekoliko premosnica. Nakon prve operacije uslijedile su još dvije, što je bilo previše za organizam u svjesnom stanju.

Zbog toga je donesena odluka da se pjevač stavi u induciranu komu.

Duško Lokin, njegov menadžer za inozemstvo, u suzama je izjavio: "Svi smo očekivali za par dana da će izaći i da će biti sve dobro, a onda sam doznao od svojih prijatelja, od Ivana, njegovog sina, da situacija se ne odvija onako kako bi trebala. Danas sam doznao da je na respiratoru. Sad zašto, što, ja to ne znam. Ja mu šaljem svaki dan poruke, ali vidim da on to ne otvara", izvještava RTL.

Uz Kiću su u mislima njegovi najbliži, ali i cijela vojska suradnika i obožavatelja.

Zagreb, 141118. 
Generalna proba novogodisnjeg izdanaj HTV-ovog glazbenog showa A-strana.
Na fotografiji: Kico Slabinac.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX

Život ispunjen pjesmom...

Krunoslav Kićo Slabinac rođen je 28.03.1944. u Osijeku. Od malih je nogu pokazivao talent za glazbu, već je u školi svirao tamburicu i nastupao u dječjem kazalištu.

Prve je značajnije uspjehe postigao s rock sastavom Dinamiti, a nakon odsluženog vojnog roka odvažio se na samostalnu karijeru. I nije pogriješio.

1969. bio je zapažen na Splitskom festivalu skladbom "Samo zbog ljubavi", nastalom u suradnji s Nikicom Kalogjerom, a 1971. predstavljao je bivšu državu na natjecanju za pjesmu Europe. Pjesmom "Tvoj dječak je tužan" osvaja 14. mjesto, a zatim nastavlja nizati hitove pjesmama kao što su "Pokloni mi jedan dan", "Zbog jedne divne crne žene"...

2006. ponovno oduševljava publiku dvostrukim albumom pod nazivom "Zlatna kolekcija" na kojem se nalaze hitovi "Vesela je šokadija", "Seoska sam lola", "Ako zora ne svane".

Čitajte i...

Rajko Dujmić nije volio svoj rođendan, bolno ga je podsjećao na gubitke najbližih

ŽIVOTNI PUT VELIKANA! Rajko je stvorio glazbu našeg djetinjstva: Svirati je počeo s četiri godine i otad nije stao

Rajko Dujmić napisao je neslužbenu hrvatsku himnu! "Moja domovina" nastala je s Tutićem u svega dva dana

Linker
17. travanj 2024 21:31