Kakav otac, takva kći!

Poseban odmor u hrvatskom susjedstvu: David Beckham raznježio obožavatelje preslatkom fotografijom

Umirovljeni engleski nogometaš pozirao je u društvu svoje malene kćerkice Harper.

David Beckham ovog tjedna provodi kvalitetno vrijeme sa svojom jedinom kćerkicom Harper. Bivši nogometaš i desetogodišnjakinja otputovali su u Veneciju kako bi proveli na odmoru tjedan dana, a sudeći po fotografijama objavljenim na Davidovom Instagramu, uživaju u zajedničkim trenucima.

Na Instagram storyjima, Beckham je podijelio nekoliko fotografija s luksuznog odmora i može se reći da su stvarno uživali u Veneciji. Na jednoj fotografiji David i Harper sjede u gondoli, dok malena Harper grli svoga tatu i oboje poziraju pred kamerom sa smješkom na licu.

image

David Beckham s kćerkicom Harper u Italiji

INSTAGRAM/DAVID BECKHAM

Na drugim fotografijama sjede u gliseru te krstare venecijanskim kanalima, dok na posljednjim objavama šetaju kroz grad po visokim temperaturama. Sudeći po objavama David i Harper su se odlučili rashladiti sladoledom, pri čemu Harper nosi slatki šešir za sunce, a David drži ružičastu lepezu.

image

Uživanje u sladoledu u magičnoj Italiji

Najbolju sliku ipak je podijelila ponosna majka Victoria koj jea, unatoč tome što je izostala s putovanja zbog radnih obaveza, ipak vjerno pratila objave na društvenim mrežama.

"Ova fotografija mi topi srce. Posebno vrijeme s najboljim tatom na svijetu. Mama vas oboje toliko voli. Ljubim vas", napisala je modna dizajnerica ispod fotografije malene Harper i Davida koji su se sredili za večernji izlazak te zablistali u svečanom izdanju.

Harper je tom prigodom obukla balsku haljinu Zimmermanna od 1600 funti, a David je u međuvremenu izgledao otmjeno u crnom odijelu. Obitelj i prijatelji lajkali su preslatku sliku, a ponosna baka Sandra Beckham napisala je: "Poseban tata i posebna unuka koja izrasta u ljupku mladu damu."

Linker
15. travanj 2024 10:47