Zove ju ‘Princeza Nabrijana‘

Polusestra Meghan Markle objavljuje memoare, već po naslovu je jasno da je neće štedjeti

Uskoro bi trebala izaći knjiga polusestre vojvotkinje od Sussexa. Samantha Markle najavila je da će njezine priče otkriti ‘skrivene istine‘ o pripadnici britanske kraljevske obitelji.

O svom disfunkcionalnom odnosu s 15 godina mlađom polusestrom Samantha Markle odlučila je napisati opsežnu knjigu, memoare koje je nazvala "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1" (u slobodnom prijevodu - Dnevnik sestre nabrijane princeze, prvi dio).

Knjiga bi trebala izaći već idući tjedan u Sjedinjenim Američkim Državama, a na stranicama izdavača kao datum kada će biti dostupna navodi se 17. siječanj. Javnosti manje poznata 56-godišnjakinja najavila je da će razotkriti "skrivene istine o kraljevskoj vili koja visi s kuhinjskih krpa" - što god joj to značilo.

Polusestra Meghan Markle tako će konačno i objaviti memoare u kojima će, ako joj je vjerovati na riječ - otkriti sve. Samantha je, naime, još 2016. najavila da želi pisati o sestri, nakon što se saznalo za njenu vezu s princem Harryjem. Nakon toga je godinama javno lametirala o disfunkcionalnom odnosu s vojvotkinjom od Sussexa.

image
Naslovnica prvog dijela memoara Susan Markle.
BARNES & NOBLE

Prema objavi izdavačke kuće Barnes & Noble, polusestra vojvotkinje obećala je tom od 330 stranica kao prvi dio svog dnevnika.

Meghan (39) koja sa princem Harryjem (36) i njihovim sinčićem Archiejem (1) trenutno živi u Montecitu, u okrugu Santa Barbara, sa polusestrom po očevoj strani najblaže rečeno ima zahlađene odnose, a već je ranije Samanthine optužbe odbacila kao apsurdne.

Nisu se vidjele više od 12 godina?

U opisu izdavača Barnes & Noble piše: "Stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine, u svijetu društvenih etiketa koje definiraju tko smo, kako živimo i kako gledamo jedni na druge. Samantha Markle našla se na nišanu medijske paljbe, kada je otkrila skrivene istine o svojoj obitelji".

image
Samantha Markle često se pojavljivala u medijima otkako je njena polusestra Meghan objavila vezu s princem Harryjem.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Meghanina polusestra živi na Floridi, a smatra se kako ju je vojvotkinja posljednji put vidjela 2008. - kada je imala 27 godina. Unatoč činjenici što je mnogo starija od nje i što očito ne njeguju bliske odnose te se u biti nisu vidjele više od desetljeća, Samantha je bila vrlo kritična u intervjuima o Meghnaninom karakteru.

Svoju slavnu mlađu polusestru Samantha Markle je etiketirala kao "plitku spononzorušu", a okrivila ju je i što je zamrznula odnos s ocem i drugim članovima obitelji, te ju je nazvala i "nehumanom" te "vojvotkinjom od besmislica".

Meghan se navodno rasplakala kada je u veljači prošle godine saznala da će njezina polusestra napisati knjigu o njoj. Prema bliskim prijateljima, vojvotkinja smatra da ju je sestra iskoristila.

Linker
17. travanj 2024 10:04