Razgovor s bivšom

Pogled u prošlost bez gorčine! Prvi suprug Jennifer Garner s njom je u sjajnim odnosima

Američki glumac nekoliko puta je sreo bivšu suprugu u Los Angelesu dok je sa sadašnjom, glumicom Marikom Domińczyk, zvijezdi serije ‘Uvod u anatomiju‘, bio u gradu: dvadeset godina poslije razvoda pričaju o životima koje vode i djeci.

Ponukan blagoslovom koji je američka glumica Jennifer Garner (49) dala bivšem suprugu Benu Afflecku (49) kad je obnovio vezu s Jennifer Lopez (52), prvi suprug zvijezde serije „Alias” Scott Foley (49) progovorio je o njihovom braku povodom svog novog projekta, serije o produkciji plesnog televizijskog showa „The Big Leap” u kojem tumači jednu od glavnih uloga.

- Jennifer ima svoju obitelj, a ja svoju. Nekoliko puta naletio sam na nju kad sam bio u gradu sa svojom suprugom i kako to biva u takvim situacijama, probili smo led pozdravom. Nakon toga smo porazgovarali o životima koje vodimo, djeci – kaže dajući do znanja kako je sretan što je s bivšom, koju je upoznao i oženio na početku karijere, dok su prije dva desetljeća glumili u seriji „Felicity", u dobrim odnosima.

image
ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Glumica Jennifer Garner i biznismen John Miller niti godinu dana od prekida opet zajedno

Vjenčali su se u listopadu 2000., a tri godine kasnije ona je podnijela zahtjev za razvod. Glumac poznat po ulogama u televizijskim emisijama „The Unit”, „Scrubs” te „Scandal” danas je u sretnom braku s kolegicom Marikom Domińczyk, zvijezdom serije „Uvod u anatomiju" u kojoj je tumačila ulogu dr. Elize Minnick. Njoj se njegova bivša supruga jako sviđa: kad se god sretnu, srdačno pričaju i šale se kao da se poznaju godinama, što njemu baš i nije drago jer je obično on onaj na čiji se račun zafrkavaju.

image

BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 07:23