Upečatljiva obitelj

Pogled ispod tamnih stakala: Sestre Kardashian ostavile dojam svojom pojavom prilikom Oscara

Kim, Kendall i Kourtney nisu prošle nezapaženo ni na odjeli Oscara, kao ni na legendarnoj zabavi koju organizira Vanity Fair.

Iako nisu glumice niti filmašice sestre Kardashian-Jenner klana nisu zaobišle najglamurozniju večer Hollywooda. Na dodjeli Oscara, kao i na legendarnom Vanity Fairovom afterpartiju Kardashianove su ostavile svoj trag i potrudile se da ostanu zamijećene.

Prva među njima - Kim Kardashian, potrudila se zabljesnuti, zahvaljujući neobično uskoj kreaciji koju potpisuje Balenciaga u neonski plavoj boji. Na Vanity Fair Oscar party došla je sama, bez svog dečka Petea Davidsona.

POGLEDAJTE GLORIA RED CARPET REPORT

image

Kim Kardashian u Balenciaga kreaciji

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Kim je ponijela i futurističke sunčane naočale.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Neobična haljina koja je toliko pripijena da je izgledala kao bodi, zbog duljeg šlepa iziskivala je određenu pomoć, pa su joj statist uskočili rastegnuti i namjestiti kreaciju prije samog poziranja fotografima.

Čitajte i: Modni promašaji za pamćenje! Nisu se proslavile ni reperica, a ni voditeljica i tenisačica

Ova 41-godišnja influencerica i poslovna žena, futuristički outfit dodatno je naglasila neobičnim, sportskim sunčanim naočalama sa srebrnim okvirima. Pripijena haljina, zatvorena s prednje strane, sa stražnje je imala izreze koji su pokazali Kimina istrenirana leđa. Dugi rukavi koji završavaju kao rukavice dodatan su detalj u ovoj neobičnoj kombinaciji.

image

Kim kao vizija u neonski-plavoj.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Minimalističkom frizurom, jednostavnim konjskim repom i standardnom šminkom dodatno je naglasila svoju kombinaciju. Dašak glamura donijele su dijamantne naušnice u obliku suze.

U društvu familije

Naravno, Kim nije bila jedina članica svoje obitelji koja se pojavila na najprestižnijoj zabavi. Kendall Jenner, za razliku od Kim, odabrala je crnu i voluminoznu kreaciju, s neobičnim gornjim dijelom u obliku lepeze. No kao i starija sestra, Kendall je na licu imala sunčane naočale.

image

Kendall Jenner također je na zabavu došla s tamnim naočalama.

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Lady Gaga modno oduševila na Oscarima: Što joj bolje stoji - odijelo ili haljina?

Izljevi nježnosti pred fotografima

I dok su Kim i Kendall na partyju nakon svečane dodjele Akademije minglale same, bez pratnje svojih partnera, Kourtney Kardashian je na crveni tepih došla u pratnji zaručnika Travisa Barkera, kao jedina članica klana koja je dobila službenu pozivnicu za dodjelu Akademijinih nagrada.

image

Zaručnici su se na crvenom tepihu ljubili odjeveni u crno od glave do pete.

DAVID LIVINGSTON AFP

Par se nakon svečanosti dodjele nagrada presvukao. I dok su se u Dolby Theatreu pojavili u crnim, te prilično diskretnim kreacijama, svojim su se ponašanjem itekako potrudili istaknuti.

Čitajte i: Najveći pregled ovogodišnjih Oscara: Sva iznenađenja, nagrade i modne kreacije

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker preobukli su se za Vanity Fair party.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tek što su svi mediji prenijeli kako su se Kourtney i Travis strastveno ljubili i izmjenjivali nježnosti na crvenom tepihu, par se presvukao za zabavu Vanity Faira. Kourtney je za tu prigodu odabrala bež haljinu iskrojenu u jednostavnoj "slip" formi, no ukrašenu upečatljivim dodacima. Prsa su prekrivena srebrnim šljokicama, a oko bokova ističe se crna čipka. Zaručnik 42-godišnje reality zvijezde također je odjenuo nešto ležerniji kaputić i bijelu košulju, a ni na ovoj zabavi nije uspio skinuti ruke sa svoje zaručnice.

image

Kourtney i Travis ne suzdržavaju se od pokazivanja nježnosti.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
13. travanj 2024 10:52