uznemirile ih insinuacije

Pobjednika Eurosonga optužuju za konzumaciju droge u prijenosu uživo, on se oštro brani: ‘Spremni smo na testiranje‘

Sugestivni položaj tijela Damiana Davida, frontmena benda Måneskin, mnogima je izgledao prilično indikativno - korisnici društvenih mreža smatraju da je mladić konzumirao drogu tijekom prijenosa uživo. Iz benda poručuju da su protivnici droga i da su se spremni testirati.

Pobjednici Eurosonga nisu uspjeli niti prespavati prvu pobjedničku noć, a već se pojavio prvi skandal s kojim su se morali nositi. Naime, frontmena benda Måneskin kamera je tijekom prijenosa uživo uhvatila u sugestivnom položaju, činilo se kao da nagnut iznad stolića konzumira drogu. Damian David oštro je demantirao takve navode i insinuacije.

Čitajte i: Publika dovela Italiju do pobjede na Eurosongu! Mlada ekipa počela je svirkom na ulicama Rima, a sada su osvojili Europu

Čitajte i: Završeni su nastupi na Eurosongu! Tri su zemlje veliki favoriti, izdvojili smo njihove nastupe

"Ne koristim droge, molim vas", rekao je David na press konferenciji nakon što ga je jedan od novinara zamolio da komentira spornu snimku. "Molim vas, nemojte to govoriti", nastavio je 22-godišnji glazbenik.

Da ga je vijest o tome zaista pogodila, govori i činjenica da se bend o svemu oglasio i putem društvenih mreža. Na Instagramu su objavili da su se spremni i testirati kako bi dokazali da govore istinu. "Zaista smo protivnici droga i nikada nismo koristili kokain, spremni smo i na testiranje jer nemamo što skrivati", poručili su iz Måneskina.

Talijanski rock bend pobijedio je, inače, na 65. izdanju Eurosonga, pobjedu im je donijela pjesma "Zitti e Buoni".

Linker
18. travanj 2024 07:51