BETAPHOTO/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
Kao da su bili sami

Partnerica Ane Brnabić i Johnny Depp ukrali svu pažnju: Nisu skidali osmijeh s lica i čavrljali su tijekom cijele premijere

Popularni holivudski glumac u Beograd je stigao kako bi promovirao animiran serijal "Puffins Impossible", a koji je produciran u Srbiji. Dočekali su ga Aleksandar Vučić i Miloš Biković, a na večeri je bio sa srbijanskom premijerkom i njezinom partnericom Milicom Đurđić.

Popularni holivudski glumac u Beograd je stigao kako bi promovirao animiran serijal "Puffins Impossible", a koji je produciran u Srbiji. Dočekali su ga Aleksandar Vučić i Miloš Biković, a na večeri je bio sa srbijanskom premijerkom i njezinom partnericom Milicom Đurđić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić sa svojom životnom partnericom, liječnicom Milicom Đurđić, uživala je u društvu holivudskog glumca Johnnyja Deepa na premijeri animiranog serijala koji je proizveden u Srbiji - "Puffins Impossible" u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, čiji je vlasnik glumac Miloš Biković. Upravo je on, uz srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, Deppa dočekao na beogradskom aerodromu.

image
U Beograd je stigao na premijeru animiranog serijala.
BETAPHOTO/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

No, pozornost na premijeri u zgradi "Geozavoda" ukrao je odnos Deppa i partnerice premijerke. Vidno je uživao u društvu plavokose ljepotice. Tu i tamo joj se obratio dok je Brnabić držala govor, a kad se spustila s bine, nastavio je komunicirati s obje. Milica je odjenula elegantnu crnu haljinu koja u gornjem dijelu, iznad prsa, ima til ukrašen točkicama, a premijerka, inače po očevoj strani rodom s otoka Krka, ostala je vjerna svom prepoznatljivom stilu - odijelu i košulji. No, nije skidala osmijeh s lica što je promjena s obzirom na to da je u većini slučajeva u javnosti uvijek ozbiljna. I zvijezda filmova "Pirati s Kariba" obratila se okupljenima.

"Dobra večer, večer je, zar ne? Bio sam jako sretan nekada davno, oko 1990. godine kada sam upoznao redatelja Emira Kusturicu. U godinu dana snimanja postali smo bliski. Njegova obitelj upoznala me je s kulturom, njegovi su se roditelji brinuli o meni kada sam bio bolestan, a ekipa s kojom sam radio je bila posvećena i sjajna, svi su znali svoj posao i išli prema istom cilju, što ne susrećeš često u životu. Upoznao sam šarm, toplinu i ljepotu srpskog naroda", rekao je Depp.

image
Miloš Biković, Milica Đurđić i Ana Brnabić
MILOS TESIC/ATA IMAGES/PROFIMEDIA

O njegovom dolasku u Srbiju pohvalio se i Vučić te na Instagramu objavio zajedničku fotografiju.

"Posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Johnny Puff - Silent Sparrow, koji sam dobio. Ipak, glavni dojam mi je taj, da nikada u poslednjih deset godina nisam vidio takvu marljivost i posvećenost svih dama u mom kabinetu, jer su sve ostale raditi prekovremeno, dotjerale su se kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog njega", našalio se Vučić. S druge strane, Biković je za Telegraf rekao kako je Depp skroman i ugodan čovjek, a odgovorio je i na pitanje hoće li ovo poznanstvo iskoristiti za vlastito lansiranje u Hollywood.

"Nemam taj plan, ali nije isključeno da se to dogodi. Pričali smo o suradnji u okviru ovoga sada što surađujemo", rekao je Biković.

Čitajte i: Krenulo mu je u korist: Johnny Depp nastavlja ratovati s bivšom suprugom, tuži je za klevetu

Odmak od kompliciranog i problematičnog života Deppu je sigurno dobro došao budući da se još uvijek provlači po sudu s bivšom suprugom Amber Heard. Tuži je za klevetu jer je u javnosti govorila da ju je zlostavljao i maltretirao u braku, a glumac to sve opovrgava. Već su pet godina na sudu, nakon samo samo godinu dana braka počele su trzavice, kulminirale razvodom, a nastavile se i nakon rastanka.

Linker
27. travanj 2024 04:02