SRETNA VIJEST

Paris Hilton i zaručnik očekuju bebu: U slučaju da je djevojčica, već imaju spremno i ime!

Bogata nasljednica još je prošle godine govorila kako joj je velika želja imati blizance, dječaka i djevojčicu, a o tome da ona i Carter Reum idu na umjetnu oplodnju, potvrdila je u siječnju ove godine. Par je odbio komentirati sretne vijesti.

Paris Hilton ostvarila se jedna od najvećih želja - ostala je trudna sa zaručnikom Carterom Reumom. Par očekuje svoje prvo dijete, javlja Page Six. Dok glumica, pjevačica, poduzetnica i jedna od najpoznatijih svjetskih bogatašica o tome šuti na društvenim mrežama, vijest se zbog anonimnog izvora bliskog paru proširila kao munja iako je par odbio komentirati vijest o prinovi. Još nije poznato nosi li bogata nasljednica blizance budući da je javno govorila o pothvatu na koji ju je nadahnula prijateljica Kim Kardashian.

image
Paris Hilton i Carter Reum na odmoru.
ABILITY FILMS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zbog nje je prije nekoliko godina Paris zamrznula jajašca, a baš poput Kim, bogatašica žarko želi blizance, djevojčicu i dječaka.

O svojem je specifičnom planu za proširenje obitelji govorila voditeljicama podcasta LadyGang u rujnu prošle godine, a otkrila je i kako je već odabrala ime za jedno dijete.

"Djevojčica će se zvati London, sad pokušavam smisliti ime za dječaka. Teško je odlučiti. London je sigurno za djevojčicu, a za dječaka još pokušavam odlučiti", razjasnila je tada.

image
Paris Hilton i Cartera Reuma upoznali su zajednički prijatelji.
STEVEN BERGMAN/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Paris je u vezi s Carterom Reumom od travnja 2019. godine. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja, jer su smatrali da su Paris i Carter potpuno kompatibilni. To joj je prva veza otkako je prekinula s glumcem Chrisom Zylkom u studenom 2018. godine, s kojim je također bila zaručena. Inače, ovo su joj i četvrte zaruke u životu, a nadamo se i posljednje.

Čitajte i: Paris Hilton ne može se prestati diviti svome zaručničkom prstenu: Ogroman kamen iza kojeg stoji romantična priča

"Naše vjenčanje će biti intimno. To je dan o kojem sanjam čitav život i sad sam pronašla svog princa. Jednostavno ne mogu dočekati. Jedva čekam da zajedno dočekamo starost", rekla je Paris netom nakon što je javno priznala vezu.

Otkako su Paris i njezin vršnjak, uspješan poduzetnik i investitor Carter prohodali, duhovita nasljednica često objavljuje zajedničke fotografije i piše mu nježne posvete, nazivajući ga ljubavi svojeg života. S obzirom na vijest o trudnoći, vjerujemo kako će to vjenčanje iz snova i požuriti, ako se ono već i nije dogodilo u tajnosti.

Čitajte i: 'Četvrta sreća' za Paris Hilton? Nakon čak triju propalih zaruka, nasljednica je konačno našla svog princa

Linker
25. travanj 2024 14:16