Njen dokumentarac

Pamela Anderson uzvraća udarac: Ispričat će svoju stranu priče jer, tvrdi, nije žrtva

Slavna seks ikona najavljuje dokumentarac o svom životu koji bi se uskoro trebao emitirati na Netflixu, a odgovor je to na neautroiziranu seriju o njezinom prvom braku s rokerom Tommyjem Leejom koja se počela upravo emitirati.

Nakon što je internetskoj platformi Hulu krenulo emitiranje kontroverzne serije Pam & Tommy, koja se bavi odnosom bivše Playboyeve zečice i glumice Pamele Anderson i njezinog bivšeg supruga, rokera Tommyja Leeja, a ponajviše njihovom snimkom seksa koja im je ukradena iz sefa i 1995.se proširila internetom brzinom munje. Autori serije nisu dobili dopuštenje za snimanje niti od Pamele Anderson niti od Tommyja Leeja, a glumica koja se proslavila ulogom u seriji Baywatch, sada najavljuje dokumentarac o vlastitom životu na kojem radi godinama.

Čitajte i: Životni put Pamele Anderson: Svoje tajno oružje zavođenja otkrila je u intervju hrvatskom filozofu

image

U kontraverznoj seriji 'Pam & Tommy' s eksplicitnim scenama seksa, glumicu igra Lily James, a rokera Sebastian Stan

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Moj život. Tisuću nesavršenih trenutaka, milijun pogrešnih percepcija. Nisam žrtva nego borac. I ovdje sam da ispričam svoju istinitu priču", između ostalog napisala je na društvenim mrežama kako bi najavila svoj još uvijek bezimeni dokumentarac koji će se premijerno prikazati na Netflixu.

image

Pamela Anderson s prvim suprugom Tommyjem Leejem

CLIFF WELCH/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Pamela je od seks simbola posljednjih godina postala gorljiva aktivistica za borbu protiv AIDS- a, glasnogovornica PETE i velika ljubiteljica i zaštitnica životinja. Pritom je i brižna majka danas 25-godišnjeg Brandona i godinu dana mlađeg Dylana koje je dobila u svom prvom braku s Tommyjem Leejom, osnivačem heavy metal benda Motley Crüe. Par se vjenčao nakon samo četiri dana poznanstva, a turbulentni brak u kojem ju je Tommy i tukao, trajao je tri godine. Pamela Anderson udavala se još pet puta. Nakon Tommyja naletjela na još jednog divljeg glazbenika - Kid Rocka, koji ju je jednom tako udario da je ostala bez koščice u čeljusti. Sljedeći suprug bio joj je profesionalni pokeraš Rick Salomon koji se također proslavio snimkom seks s Paris Hilton. Za njega se udala dva put, prvi brak trajao je deset tjedana, a drugi put su izdržali pet mjeseci.Za tjelohranitelja Dana Hayhursta vjenčala se 2020. i rastala godinu dana kasnije.

image

Glumica je sinove Dylana i Brandona uspjela sačuvati od javnosti

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U svakom slučaju, turbulentan život Pamele Anderson koja se izborila za slavu došavši u Los Angeles iz Ladysmitha, malenog mjesta u rodnoj Kanadi, sve je samo ne dosadan pa se njezini obožavatelji nadaju da će takav biti i dokumentarac.

U životu je pokazala da je borac unatoč lošim odabirima i loše vođenoj karijeri zbog čega ju je javnost doživljavala kao ne baš pametnu i prilično nesretnu osobu. No ova pop ikona danas ima bogatstvo koje se procjenjuje na 20 milijuna dolara, a to joj sigurno nije uspjelo preko brakova i veza već vlastitim radom i pameću.

Linker
13. travanj 2024 12:30