vraća se na male ekrane

Ovisnost joj je uništila život i skoro je ostala i bez zaručnika kojeg je tuklau javnosti, ali sada je okrenula novu stranicu

Zvijezda serije ‘Melrose place‘ godinama se borila s alkoholom zbog kojeg je često upadala u neugodne situacije. Od njega joj se promijenio i izgled pa joj redatelji više nisu htjeli davati uloge. Ipak, prošla je rehabilitaciju i sada se vratila glumi.

Glumica Heather Locklear, koju znamo iz serije 'Melrose Place', vratila se glumi nakon što se godinama borila s ovisnošću o alkoholu. Naime, Heather glumi u televizijskom filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story' te je ispričala kako joj se bilo vratiti pred kamere.

"Najizazovniji dio svega je što sam bila nevjerojatno prestrašena", rekla je glumica koja u filmu utjelovljuje Kristine Carlson koja u jednoj sceni saznaje da joj je suprug preminuo. Ispričala je i da se našla s pravom Kristine Carlson te od nje tražila savjete za ulogu.

Čitajte i: Nakon dva propala braka i problema s alkoholom, glumica pronašla sreću: Zaručila se na poseban dan

Također je priznala da nije bila sigurna je li prava osoba za tu ulogu.

"Ne znam zašto sam se toliko bojala da neću zapamtiti scenarij. Imala sam osjećaj da sam potpuno ispala iz igre", iskreno je ispričala Heather koja godinama nije glumila te je imala problema s alkoholom, a njezina ovisnost često ju je uvlačila u neugodne situacije.

image
Heather Locklear dok je glumila u 'Melrose Place'.
COURTESY EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

U ožujku 2018. Heather je u javnosti tukla dečka Chrisa Heissera te je morala intervenirati policija. Zbog toga je na neko vrijeme 2019. prekinula s Heisserom, no ubrzo mu se vratila pa joj je on odlučio pomoći u odvikavanju. Prošla je i rehabilitaciju, a prošle godine paparazzi su je uhvatili s velikim dijamantnim prstenom, što je odmah pokrenulo špekulacije da se zaručila za Heissera.

Čitajte i: Alkohol ostavio traga, ovu glumicu više nije za prepoznati

Inače, Heisser je njezina srednjoškolska ljubav, a prije njega imala je dva propala braka, s Tommyjem Leejem i Richiejem Samborom s kojim ima 23-godišnju kćer Avu.

Sretnu vijest o zarukama potvrdili su članovi njezine obitelji, rekavši da ju je Heisser zaprosio u travnju prošle godine i to na poseban datum - godinu dana njezine trijeznosti.

Linker
20. travanj 2024 11:01