Getty Images for Film at Lincoln
sreća na istoj adresi

Opet zajedno: Bruce Willis se opet susreo sa suprugom, svi su napokon na okupu

Bivši supružnici s tri zajedničke kćeri zatvorili su se na seosko imanje na kojem su živjeli još u braku, a nakon četiri tjedna stigla je njegova aktualna supruga s dvoje djece i odmah su organizirali slavlje.

Legendarni glumac Bruce Willis konačno je sa suprugom Emmom Heming i kćerima nakon što su bili razdvojeni više od četiri tjedana zbog pandemije koronavirusa.

"Moja pomajka je trebala doći ovdje s moje dvije male sestrice, ali starija, koja će uskoro navršiti šest godina, nije znala da ne smije dirati odbačene igle. Pronašla ih je u parku i pokušala si je njima nabosti tenisicu, ali se pritom ubola u nogu", nevjerojatno iskreno objasnila je Scout kroz koju dramu prolaze.

Instagram
Demi Moore i Bruce Willis s obitelji u izolaciji

"Tako je moja pomajka morala ostati u LA-u i tamo čekati nalaze od liječnika, a tata je došao ovdje"... U međuvremenu je nastala ludnica s putovanjima i pomajka je ostala u Los Angelesu sa sestricama", razjasnila je zavrzlamu.

Bruce je prošlih tjedana zaglavio u kući bivše žene Demi Moore s njihovim kćerima Rummer (31), Scout (28) i Tallulah (26). Emma se pohvalila da je ponovno došla u zagrljaj supruga na Instagram Storyjima i pokazala koliko je oduševljena. Heming je otkrila na Instagramu da se vozi s Bruceom na terenskom vozilu quadu, on ljulja na ljuljački kćerkicu Evelyn koja slavi šesti rođendan. Istaknula je da se njezina obitelj ujedinila u pravo vrijeme.

Zbog okupljanja su svi sretni! Nakon mjesec dana razdvajanja, Bruce Willis ponovno se okupio sa svojom suprugom Emmom i dvije njegove mlade kćeri Mabel i Evelyn, koje su napokon uspjele doputovati u kuću Demi Moore u Idahu i u kojoj provode zatočeništvo s glumčeve tri najstarije kćeri: Rumer, Scout i Tallulah.

Emotivni video koji su objavili sve je ganuo. Šestogodišnja djevojčica je naučila voziti bicikl, a za nju navija cijela moderna obitelj.

Pročitajte i:

Što se događa s Bruceom Willisom? U braku je s manekenkom, a u karanteni s bivšom ženom

Dok se on s bivšom dobro zabavlja u karanteni, njegova nova supruga povlači ljubomorne poteze

Demi Moore sve zabavila 30 godina starom fotkom: Puna je riječi hvale za svog bivšeg supruga

Linker
20. travanj 2024 03:16