Važan datum

Omiljena sportašica Antonija Sandrić raznježila emotivnom posvetom suprugu: ‘Uvijek iznova biram tebe‘

Supružnici Sandrić slave šestu godišnjicu braka, a zajedno su 16 godina, tim je povodom naša košarkašica i bivša reprezentativka suprugu posvetila objavu na Instagramu. Probajte na to ostatiti ravnodušni...

Izabrala sam tebe i tebe ću uvijek birati iznova. Bez pauze, bez dvojbe, u otkucaju srca. Uvijek ću nastaviti birati tebe, napisala je na Instagramu bivša košarkašica i reprezentativka Antonija Sandrić. Emotivnu ispovijest posvetila je svome suprugu Marku Sandriću, također bivšem šibenskom košarkašu, s kojim je na primoštenskoj rivi razmjenjivala nježnosti, tim je riječima Šibenčanka obilježila njihovu šestu godišnjicu braka. Zajedno su ukupno 16 godina.

"Najlipši par i najlipše vjenčanje na kojem sam bila, nezaboravni obiteljski provod. Neka vam je najsritnija godišnjica", u komentaru je napisala sportska novinarka HRT-a Mirta Šurjak. Idiličnu obiteljsku atmosferu iz doma Sandrićevih Antonija često dijeli na svome Instagramu, a Gloriju je ekskluzivno u rujnu prošle godine pustila u svoj dom i pokazala nam kako izgleda njihova obiteljska svakodnevica.

Ne skriva kako joj se život promijenio za 180 stupnjeva nakon rođenja kćeri Tare, koja je na svijet došla početkom veljače prošle godine. Antonija je zatrudnjela u trenutku kad je igrala za poljski košarkaški klub Polkowice, a njezin je suprug u sportsku mirovinu otišao prije šest godina, a trenutačno radi u Nacionalnom parku Krka.

image
Antonija Mišura Sandrić s kćeri Tarom u obiteljskom domu u Šibeniku.
SASA BURIC CROPIX

Čitajte i: U domu najljepše hrvatske sportašice! Antonija Sandrić uživa s kćerkicom: 'Tara je slika i prilika tate'

Postojana ljubav

Prošle godine, kad su slavili petu godišnjicu braka, krstili su svoju malenu koja najviše obožava slagati kockice. Na mamu je prava pozerica, a već je i košarkašku loptu primila u ruke. "Drago nam je što je sve tako ispalo jer smo imali dvostruko slavlje. Tarina kuma je moja suigračica iz reprezentacije Marija Režan", rekla je Antonija uoči krštenja za Gloriju.

Antonija bi u budućnosti voljela dvoje djece, a u rujnu prošle godine govorila je kako je malena slika i prilika svoga oca.

"Tara svaki dan otkriva nove okuse pa s kuhačom nikada nisam bila kreativnija. Posebno obožava šljive te jela s bundevom i batatom. Svi tvrde da je slika i prilika tate, koji je veoma brižan prema njoj. Od rođenja joj mijenja pelene, uspavljuje je, zabavlja", hvalila je Antonija supruga.

Čitajte i: Antonija Sandrić kćeri priredila posebno slavlje: U odabranim haljinama izgledale su kao princeze

Njezina sportska karijera je sad po strani jer se maksimalno posvetila majčinstvu, a sigurna je kako više neće igrati za inozemne klubove.

Linker
18. travanj 2024 15:58