NEPREŽALJENA LJUBAV

Od razvoda je dobio petero djece, ali još pati: ‘Nikad neću imati ljubav kakvu sam imao s Mariah‘

Američki televizijski voditelj se prisjetio uspomena s bivšom suprugom. Po svemu sudeći ostala mu je u lijepom sjećanju.

Nakon što se u utorak pojavio u The Hottee Talk Show Podcastu, komičar Nick Cannon otkrio je da još uvijek drži otvorena vrata za pjevačicu Mariah Carey u nadi da bi jednog dana mogli obnoviti svoju romansu.

"Valjda zato što sam pravi romantičar, istinski vjerujem u ljubav", rekao je voditeljici te dodao: "Nikada neću imati ljubav kakvu sam imao s Mariah",

Cannon je bio u braku s Carey od 2008. do 2016. Zajedno imaju 11-godišnje blizance Monroe i Moroccana. Nakon prekida, obje strane su nastavile sa svojim ljubavnim životom. Prošlog lipnja Cannon je dočekao blizance Ziona Mixolydiana i Zilliona Heira s Abby De La Rosom. Sljedeći mjesec komičar je s Alyssom Scott dobio sina Zena, koji je umro 5. prosinca nakon što mu je dijagnosticiran rak mozga.

image
ALBERTO E. RODRIGUEZ AFP

S druge strane, pjevačica Mariah Carey je u šestogodišnjoj vezi s dečkom Bryanom Tanakom, za kojeg Cannon ima samo riječi hvale.

Čitajte i: Serija snimana u Hrvatskoj ima čak 25 nominacija za Emmy

image

Pjevačica Mariah Carey

INSTAGRAM MARIAH CAREY

"Čovjek ima odličan odnos s mojom djecom i često imamo obiteljska okupljanja, tako da ga doista poštujem", rekao je.

Prošli mjesec, Cannon je u podcastu All the Way with Shelley Wade otkrio da nije u potpunosti odustao od ideje o monogamiji, unatoč tome što nema najbolje rezultate kada su u pitanju njegove prethodne veze.

"Ja sam beznadni romantik na kraju dana i vjerujem u ljubav", rekao je Cannon.

"Toliko puta sam jadno podbacio u monogamiji i vezama, ali Bog nije završio sa mnom", dodao je.

Na pitanje koji bi bio "odlučujući čimbenik" u ponovnom sklapanju braka, Cannon je odgovorio: "Mislim da sam tijekom odrastanja vjerojatno imao nekoliko kriza srednjih godina u životu. Sviđa mi se kakav sam čovjek postao danas i osjećam da ću pronaći nekoga tko će me razumjeti i stajati uz mene."

Podsjetimo, Cannon je počeo kao tinejdžer na televiziji prije nego što je vodio The Nick Cannon Show, Wild ‘n Out, America‘s Got Talent, Lip Sync Battle Shorties i The Masked Singer.

Linker
18. travanj 2024 19:40