Karl Schoendorfer / Shutterstock Editorial / Profimedia
Dugo je i izdržao

Očito mu više nije smiješno: Nakon mjeseci šutnje Ashton Kutcher progovorio o memoarima svoje bivše

Nagrađivana holivudska glumica u svojoj je autobiografiji opisala mnoštvo detalja iz svog privatnog života o kojima nikad ranije nije govorila. Nezaobilazni dio njezine životne priče je i njen 15 godina mlađi bivši suprug Ashton Kutcher, koji se napokon oglasio na njeno djelo...

Glumica Demi Moore, čija se autobiografska knjiga "Inside Out" može kupiti od jeseni prošle godine izazvala je mnoštvo reakcija, a napokon i onu koju su mnogi čekali - njezinog bivšeg supruga Ashtona Kutchera.

Kada je knjiga izašla, svi su se svjetski mediji raspisali o privatnom životu slavne Moore, jer je po pri puta progovorila o detaljima koji nisu bili poznati.

U autobiografiji se tako osvrnula na teško djetinjstvo, ljubavne veze, silovanje koje je proživjela, kao i pobačaj koji joj se dogodio u braku s mlađahnim suprugom. A sve to vrijeme ni jedan od dvojice njenih partnera, ni Bruce Willis, a ni Ashton Kutcher nisu komentirali Demine memoare.

Međutim, kako smo imali priliku vidjeti posljednjih tjedana dok su vrijeme u karanteni provodili zajedno, reakcija od Brucea nije se ni trebala očekivati, jer dvoje bivših partnera njeguju odlične odnose. No, svi su očekivali reakciju njezina 15 godina mlađeg bivšeg supruga koji se nakon raspada njihova braka skrasio u vezi s kolegicom, glumicom Millom Kunis.

Podsjetimo, par je započeo vezu 2003. godine, a dvije godine kasnije su se i vjenčali. Njoj je tada bilo 40, a njemu tek 25 godina. Razišli su se 2011., nakon što je Kutcherov preljub objavljen u medijima.

Ispovijest Demi Moore pogodila je sve: 'Kao djevojčica sam spašavala život vlastitoj majci, silovali su me s 15, a onda sam još izgubila i dijete'

"Bila sam 40-godišnjakinja koja je imala bogat život, a on je tek započinjao svoj odrasli život. Nisam sve to vidjela jer sam bila unutar toga. Osjećala sam se kao 15-godišnja djevojka koja se nada da će se nekom svidjeti", naglasila je glumica.

Potpuni slom, osobni, ali i braka, Demi je doživjela kad je izgubila trudnoću u visokom stupnju trudnoće. Krivila je sebe i svoje tijelo za sve te se ponovno odala alkoholu i tabletama, što je, uz Ashtonove ljubavne izlete, na kraju uništilo njihov brak. Jednostavno se, govorili su njeni bliski prijatelji, a kasnije je to potvrdila i ona sama - teško nosila s tugom zbog gubitka djeteta.

"Izgubila sam pogled na ono što je ispred mene, obitelj koju imam. I mislim da je težina svega toga pala na Ashtona. Znate, nekako je prirodna stvar da se netko povuče kada se druga osoba prečvrsto primi za njega", objasnila je glumica.

A kao da to već nije bilo dovoljno, cijela situacija navela ju je da poklekne i vrati se alkoholu nakon što je 20 godina uspjela biti trijezna. Očekivano, izostanak podrške od Ashtona, koji je utjehu tražio izvan braka, potpuno ju je dotukao. Kad je saznala za nevjeru nazvala ga je pitala je li istina što je čula.

"Odmah je priznao. Mislim da je moja reakcija bila: 'Zaje*avaš li ti to mene?'. i to je bilo to. U tom trenutku činilo mi se kao da jedva dišem", napisala je Demi.

Također, otkrila je i da je pogriješila što je pristala na to da u brak uvedu treću osobu.

Ashton Kutcher and Demi Moore
Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia
Treća osoba u braku bila je jezičac na vagi. koji ih je zauvijek razdvojio...

Rumer Willis o kontroverznoj knjizi svoje majke: 'Cijenim kod nje jer je jaka i odbija biti žrtva'

"Htjela sam mu pokazati koliko odlična i zabavna mogu biti", napisala je.

Konačno, nakon mjeseci šutnje na njenu ispovijest, oglasio se i Ashton, ali ne kroz intervju, već preko popularne društvene mreže.

"Upravo sam htio objaviti sarkastični tweet. No onda sam vidio svog sina, kćer i suprugu i obrisao sam ga", napisao je na Twitteru. No pritom je zaboravi kako je Demi prilikom objave autobiografije izjavila: "Želim da svi koji su u ovoj knjizi na nju gledaju pozitivno, a ne negativno".

Čitajte i:

Što se događa s Bruceom Willisom? U braku je s manekenkom, a u karanteni s bivšom ženom

Opet zajedno: Bruce Willis se opet susreo sa suprugom, svi su napokon na okupu

I njima svašta padne na pamet: Ashton i Mila pokrenuli zanimljivu prodaju u humanitarne svrhe

Mila i Aston izazvali pravu lavinu zbog napisa da je on iselio, a ona potpuno slomljena uzela djecu

Linker
18. travanj 2024 18:01