SVE JE MOGUĆE

O ukusima se ne raspravlja! Čak i kad je riječ o tako šokantnoj kombinaciji slavnih oskarovki i lake televizijske zabave

Američke glumice Meryl Streep i Jennifer Lawrence svoje su obožavatelje šokirale izjavom da se najbolje opuštaju uz reality show ‘Stvarne domaćice s Beverly Hillsa‘.

Jedna je od najhvaljenijih i najistaknutijih holivudskih glumica, po mnogima uvjerljivo najbolja glumica poslijeratne generacije, no i Meryl Streep (72) je samo ljudsko biće koje za opuštanje ponekad traži - laku zabavu. Trostruka oskarovka, koja je zlatnim kipićem Američke filmske akademije nagrađena za uloge u filmovima "Kramer protiv Kramera", "Sofijin izbor" i "Čelična lady", a još 18 puta je bila nominirana za najprestižniju filmsku nagradu svih vremena, tijekom intervjua o poraznim posljedicama klimatskih promjena otkrila je mnogima nevjerojatnu činjenicu - da se najbolje opušta pred malim ekranom i to gledajući reality show "Stvarne domaćice s Beverly Hillsa".

Čitajte i: Leonardo DiCaprio dao je sve od sebe da ne vidimo scenu u kojoj se Meryl Streep pojavljuje naga...

Ljudi moji, pa je li to moguće, uskliknuo bi Mladen Delić, naš legendarni televizijski voditelj i sportski komentator, a nakon toga je uslijedio novi šok. Merylina kolegica, američka glumica Jennifer Lawrence (31), također oskarovka, izjavila je, naime, da je i njoj to omiljena emisije, nakon čega su obje prasnule u smijeh.

Čitajte i: Udala se kćer Meryl Streep! Sudbonosno ‘da‘ slavnom glazbeniku nakon godinu dana veze

Meryl Streep i Jennifer Lawrence zvijezde su Netflixovog filma "Don't Look Up" (Ne gledaj gore), koji se osim s titlovima, može pogledati i u sinkroniziranoj verziji na hrvatskom, a redatelj Adam McKay u njemu je okupio glumačku ekipu snova: Leonarda DiCaprija, Jennifer Lawrence, Arianu Grande, Cate Blanchett, Timotheeja Chalameta, Meryl Streep, Chrisa Evansa..., da spomenemo samo najveća imena.

Čitajte i: Mističan Jared Leto: Čovjek s tisuću lica, brojnim talentima i niti jednom pravom ljubavi

Upravo im je ta priča o katastrofalnoj prijetnji iz svemira (sa znanstveno-fantastičnim elementima) bila prvo zajedničko snimanje, a Meryl Streep u njemu igra američku predsjednicu Janie Orlean, dok je Jennifer Lawrence pripala uloga doktorandice Kate Dibiasky, čija je specijalnost - astronomija.

Čitajte i: Veliki povratak Jennifer Lawrence: Napokon je priznala zašto je uzela pauzu od glume i Hollywooda

Nakon svega čini se da bismo Streep i Lawrence zajedno mogli vidjeti i kao specijalne gošće u specijalnoj emisiji "Stvarnih domaćica s Beverly Hillsa" kojom producenti žele najaviti novu dvanaestu sezonu jednog od najpopularnijih showova koji se prikazuje na specijaliziranom kablovskom kanalu Bravo. Kakva bi to tek emisija bila!

Linker
23. travanj 2024 14:36