Nevolja na vidiku

Novi potez Ioana Gruffudda neće se baš svidjeti njegovoj bivšoj ženi

Velšanin koji trpi javne uvrede bivše supruge Alice Evans otkako ju je lani ostavio zbog osjetno mlađe australske glumice, svoju dragu je upoznao s roditeljima.

Novi potez velškog glumca Ioana Gruffudda mogao bi doliti kerozin na vatru u njegovom burnom brakorazvodnom postupku s englesko-američkom glumicom Alice Evans. Njezine objave kojima je vrijeđala bivšeg i njegovu novu odabranicu, australsku glumicu Biancu Wallace, prati cijeli svijet.

Žestoko ih napada, povrijeđena i bijesna, jer ju je početkom 2021. kad se vratio sa snimanja u Australiji, kratko obavijestio da ju više ne voli i odselio se.

Dodatno šok priuštio joj je kad je početkom ožujka 2021. predao zahtjev za razvod njihovog 14-godišnjeg braka: od tada traje verbalni rat nekad sretnog para, roditelja dvjevojčica Elle i Elsie koje sve to, na žalost, prate.

Razlog zbog kojeg bi se Alice Evans, englesko-američka glumica poznata po ulozi u seriji Vampirski dnevnici ovog puta mogla naljutiti, nedavna je objava odabranice njezinog bivšeg.

Čitajte i: Drama nakon 20 zajedničkih godina: Gruffudd traži zabranu prilaska svoje bivše

image

Ioan Gruffudd s bivšom suprugom Alice Evans

YUI MOK/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Bianca je, naime, mahnula pratiteljima iz Walesa što navodi na pomisao da je upoznala roditelje Ioana Gruffudda, umirovljene učitelje Gillian i Petera, piše Mirror. Kad se dvoje razvodi, od roditelja onog koji je ostavio partnera obično se očekuje da ne žure s upoznavanjem “treće” osobe, “krive” za spomenuti razvod ili raskid. Zato se ostavljena supruga zacijelo nadala da se upoznavanje bivšeg svekra i svekrve s Biancom neće dogoditi tako brzo, pišu britanski mediji.

Međutim, život ide dalje, vrijeme je da se i ona pomiri sa činjenicom da verbalnim napadima i iznošenjem prljavog rubnja (što čitaju i njihove kćeri) neće vratiti ljubav koje više nema. Jedino što bi mogla postići nova je zabrana prilaska bivšem i njegovoj odabranici, jer ju je, podsjetimo, Velšanin već zatražio na Valentinovo ove godine, zbog verbalnog obiteljskog nasilja prema njemu i njegovoj dragoj.

Linker
18. travanj 2024 03:09