Facebook
Zabava zagarantirana

Novak i Jelena Đoković pozvali sve da isprobaju prilično težak izazov: 'Dugo smo ovo vježbali'

Teniski as i njegova supruga imaju neke od najmaštovitijih ideja za zabavu u izolaciji, a ovoga puta su svim parovima, roditeljima i djeci dali naizgled kompliciran, ali zabavan zadatak.

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković na razne načine se zabavlja tijekom izolacije, a svoje maštovite ideje često dijeli s fanovima putem Instagrama, baš kao i njegova supruga Jelena.

Srbijanski tenisač je na svom profilu objavio video u kojem je čestitao Uskrs svim vjernicima koji su u nedjelju slavili ovaj najveći kršćanski blagdan, a potom je sa suprugom sve pozvao da se okušaju u simpatičnom i naizgled prilično teškom izazovu.

"Zdravo svima, nadamo se da provodite ovo vrijeme kod kuće sa svojim obiteljima. Znamo da je teška situacija i šaljemo vam podršku. Sigurni smo da ćemo ovo prebroditi na najbolji mogući način. Uvježbavali smo ovo i htjeli bismo vas izazvati, parove i roditelje, da ovo pokušate kod kuće. Nadam se da će vam uspjeti iz prve", poručili su Đokovići te se bacili na isprobavanje akro joga položaja.

Jelena je video s izazovom podijelila i na svom Instagramu, poručivši pratiteljima da snime svoj pokušaj, u videu tagiraju nju i Novaka koji će potom objaviti video na svojim profilima.

"Baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pjevaju, psići laju.... sve idealno. Pridružite nam se na ovom #NDFacroyogachallenge!", napisala je Jelena.

Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 22:49