BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
tko tu govori istinu?

Nova djevojka ‘Tinder Swindlera‘ prvi put govori o njemu nakon šokantnog dokumentarca

Simon Leviev i dalje tvrdi da nije prevarant te da želi očistiti svoje ime, a u njegovu verziju priče vjeruje i njegova nova djevojka, izraelska manekenka.

Simon Leviev i dalje tvrdi da nije prevarant te da želi očistiti svoje ime, a u njegovu verziju priče vjeruje i njegova nova djevojka, izraelska manekenka.

Jedan od trenutno najgledanijih dokumentaraca na Netflixu je 'Tinder Swindler' o Simonu Levievu, izraelskom prevarantu koji je iskamčio tisuće i tisuće dolara od različitih žena koje je upoznao na Tinderu, kako bi ih potrošio na luksuzan život. Međutim, zajedničkim snagama uspjele su ga raskrinkati i prijaviti policiji, no iza rešetaka je odležao svega pet mjeseci.

Njegovo pravo ime je Shimon Hayut, a nakon izlaska iz zatvora nastavio je s uobičajenim životom - na visokoj nozi te se nije odrekao Tindera.

Čitajte i: Stiže dokumentarac ‘I tek tako‘: Poslastica za kraj prve sezone prikazat će pikanterije sa seta i izbrisane scene

Bez obzira na to što cijeli svijet zna za njegovu prevaru, on i dalje tvrdi da nije kriv te prijeti svima koji su ga "prikazali kao prevaranta". Povukao se u rodnu zemlju i tamo živi s novom djevojkom, izraelskim modelom Kate Konlin koja je sada prvi put progovorila o svojem dečku nakon izlaska dokumentarca.

Manekenka, naime, tvrdi da nimalo ne vjeruje ženama koje su ga optužile da ih je preveslao te da Simon od nje nikada nije tražio novac.

"Bože moj, kako netko može napraviti takvu lažnu priču?", rekla je Kate za Inside Edition, dodavši da su Cecilie Fjellhøy, Pernilla Sjöholm i Ayleen Charlotte lažljivice.

image

Cecilie Fjellhoy, Ayleen Charlotte i Pernilla Sjöholm.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Tijekom istog intervjua, Simon je rekao da želi sprati ljagu sa svojega imena i da je "najveći džentlmen na svijetu".

"Predstavili su ga kao dokumentarac, ali zapravo je to potpuno izmišljen film. Nisam čudovište kakvim su me prikazali. Samo sam bio frajer koji je htio upoznati cure na Tinderu", tvrdi Simon.

Čitajte i: Konačno dokumentarac o životu Playboyevih zečica: Holly Madison ispričala kakav je Hef zapravo bio

Osim toga, kaže da se nikada nije predstavljao kao sin dijamantnog mogula Leva Levieva, poznatog kao Kralja dijamanata.

"Ja sam zakoniti biznismen. Počeo sam ulagati u Bitcoin još 2011., kao još nije vrijedio ništa. Ne moram reći koliko sada vrijedi... Osjećam se loše zbog nečega što nisam učinio? Ne, ja osjećam se loše zbog svega što mi se dogodilo. Želim očistiti svoje ime. Želim reći svijetu - ovo nije istina", poručuje Simon kojeg su paparazzi nedavno uhvatili kako kupuje Ferrari. Čini se da je Izraelcu, unatoč svim optužbama, krenulo još bolje nego prije.

Linker
26. travanj 2024 11:28