Damjan Tadić / CROPIX
ISTA MAMA

Nives Celzijus pokazala svoje najveće blago: Tasha je izrasla u pravu ljepoticu

Članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" pokazala je svoju kći Tasha, koju mnogi već sad uspoređuju s poznatom majkom...

"Prednost ostajanja doma je što svoje voljene možete zagrliti u svakom trenutku", napisala je Nives Celzijus uz objavu fotografije s kćeri Tashom. Iako je zauzeta snimanjima showa poznatog showa na Novoj TV, Nives je odlučila ostati doma do daljnjeg zbog suzbijanja širenja pandemije koronavirusa.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Uzburkala je duhove svojim knjigama "Gola istina" i "U krevetu s Cristianom!", ali kod kuće je predana majka i prava obiteljska žena. Samoizolaciju je iskoristila za uživanje na zraku.

Nives je posvećena sinu Leoneu (15) i kćeri Taishi (13) koji joj ljubavi daju na kilograme. 'Naoružavaju me samopouzdanjem koje mi nedostaje', kaže Nives koja će se sada u slobodno vrijeme možda posvetiti pisanju. Njezine objave jako zabavljaju njezine Instagram pratitelje, tako je nedavno sve upoznala s rasporedom svojih majčinskih obveza...

"Očekuje me rad na dvotjednoj turi veša za peglanje, dva ručka jer mi je jedno dijete vegetarijanac, a drugo pak ne može zamisliti ručak bez mesa, geografija i povijest koje pišu slj. tjedan, bezbrojno ponavljanje još od petka da pročitaju lektiru do kraja i napišu je.", dobacila je.


Čitajte i:

Linker
17. travanj 2024 10:51