Novi početak

Nina Kraljić vratila se nastupima, ima novo ime i hobi koji jedva čeka pretvoriti u posao: ‘Promijenilo mi je život na više razina‘

Otkako se naljutila na organizaciju ovogodišnje Dore i svoj plasman, pjevačica je deaktivirala društvene mreže i rekla da će u budućnosti biti neovisna umjetnica. Sada je ponovno počela nastupati, ali i pokretati još jedan posao.

Domaća pjevačica Nina Kraljić jedva je dočekala olakšavanje epidemioloških mjera da ponovno može nastupati. Tako je nastupila na Porto etno festivalu u Rijeci te s fanovima podijelila nekoliko novosti u svom životu.

Čitajte i: Vratila se Nina Kraljić! U Hrvatskoj više ni s kim ne želi imati posla, radit će na svom projektu

"Edukacija za zvukoterapeuta mi je promijenila život na više razina. Daje mi zadovoljstvo i privilegiju da zvukom pomažem i liječim zbog čega sam se i počela baviti glazbom, a uz to sam i privukla svjesniju i pozitivniju okolinu. Veliko mi je zadovoljstvo reći da ću sigurno vrlo brzo početi i raditi", napisala je u objavi na Instagramu.

Svoj hobi, čini se, jedva čeka pretvoriti u posao, a osim njega otkrila je i svoje novo umjetničko ime - Alkonost of Balkan.

Nakon ovogodišnje Dore na kojoj je bila drugoplasirana s pjesmom "Rijeka", na neko vrijeme povukla se s društvenih mreža. Poraz joj je ostavio gorak okus u ustima pa se svađala sa svima - HRT-om, ljudima koji ne dijele njezino mišljenje i svima koji su joj pokušali dati do znanja da bi trebala dostojanstveno prihvatiti poraz na Dori 2021.

Čitajte i: Nina ne odustaje, nakon kritike obožavatelja opširno mu odgovorila o ‘propustima‘ na Dori: ‘Nisam bila najbolja, ali...‘

Osim toga, pjevačica se upustila u opsežne rasprave sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

"Nina, sve kul ali nastup nije bio nešto posebno. Tako da lagano. Objektivno nisi bila najbolja večeras. Btw. Nije lakše pobijediti Eurosong nego Doru, pa bila si na Eurosongu i nije baš prošlo...", poručio je pratitelj Nini Kraljić, a ona mu je odgovorila sljedeće:

"Slažem se. Toma, Mia i Bernarda su bili bolji. Ali nebitno to. Ne radi se o pobjedi jer smo vrlo brzo ionako znali poziciju u kojoj ćemo biti, što sve govori o natjecanju. Fulana poanta. A pliz mi ne spominji Eurosong 2016. gdje sam nas dovela bez para i podrške u finale nakon sedam godina, dok Franka nije prošla, a nju se gleda kao uspjeh (reference radi samo). Kada sam pjevala na engleskom tada nisam bila dovoljna Hrvatica svugdje u medijima, a u međuvremenu smo se modernizirali. Prema tome bolje šuti i pokaži respect ili idi. Pliz. Ne vrijeđaj nešto o čemu ne znaš ništa i o čemu se ne govori jer smo konstantno u cenzuri gdje se uvijek očekuje 'divno je krasno je sve čestitke svimaaa zvuk savršen ma predivna večer' Ej. Nisam došla ovdje prodavati maglu. Kome to ne paše, sve ok. Nema potrebe da nastavimo komunikaciju niti da pratiš", napisala je pjevačica.

Linker
18. travanj 2024 21:28