Divne uspomene

Nikad viđene fotografije: Helena Šopar Zadro zasjala je kao nikad ranije

Od bajkovitog vjenčanja na Braču prošle su već četiri godine, a slavna manekenka i dizajnerica svake godine revno suprugu čestita godišnjicu na društvenim mrežama.

Uspješna hrvatska manekenka Helena Šopar Zadro na svom Instagram profilu prisjetila se jednog od najljepših dana u njezinu životu - vjenčanja s investicijskim menadžerom Vjekoslavom Zadrom.

Njihova ljubav započela je prije čak osam godina, a vjenčali su se u 2018. u Bolu na Braču.

"Bio je to magičan dan, dušo. Kao i svaki dan s tobom", emotivno je napisala ispod nekoliko fotografija s vjenčanja i jednim videom.

Njihovo vjenčanje bilo je zaista bajkovito. Pred crkvu su stigli u oldtimeru, a Helena je do oltara došla u pratnji oca Gorana u raskošnoj vjenčanici vlastitog brenda Sopar. Krasio ju je veliki šlep i paška čipka, a Helena je uz nju nosila veo i buket bijelog cvijeća.

Imala je čak dvije kume - dugogodišnjim prijateljice Moniku Mikac i Dubravku Terzić Bašljan.

Poznata manekenka zbog ljubavi se preselila u London, ali u posljednjih nekoliko godina živi na nekoliko adresa te paralelno vodi svoj brend sa sestrom Tamarom Rebić.

U intervju za Gloriju IN prošle godine, Helena je progovorila o poslu manekenke te srušila neke poznate mitove, poput onog da su to djevojke koje ne mogu bez glamura.

"Česta percepcija modela je da su to djevojke koje vole glamur, dotjerivanje, šminkanje... Iznenadili biste se, ali većina mojih kolegica privatno se uopće ne dotjeruje, ne šminka te većinu vremena provodi u trapericama i vesti. Ni ja se privatno ne šminkam, a na frizuru odem dva puta godišnje", rekla je Šopar Zadro.

Linker
20. travanj 2024 13:19