Emotivna diva

Nije se mogla suzdržati: Jennifer Lopez rasplakala se pred milijunima u novogodišnjoj noći

Snovi se događaju svaki dan, jedva čekam sve mogućnosti i prilike koje nas očekuju 2021. godine, tvitala je nakon nastupa.

Jennifer Lopez (51) postala je vrlo emotivna na sceni kada se prisjetila života izgubljenih ove godine zbog koronavirusa. Dok je nastupala na Times Squareu u New Yorku, tijekom izravnog prijenosa ABC-ove novogodišnjeg programa "Rockin Eve", pjevačica je napravila malu pauzu nakon izvođenja svog najnovijeg singla "In The Morning" kako bi razmislila o 2020. godini.

"2020. je skoro gotova. Uspjeli smo. Uspjeli smo. Moramo razmišljati o početku ove godine", rekla je i dodala: "Ako nas je ova godina ičemu naučila, naučila nas je da budemo zahvalni na onome što imamo - njegovati svaki trenutak", zaključila je prije nego što su joj suze počele navirati. "Izgubili smo previše. Previše."

Nakon što se kamera okrenula prema njezinu zaručniku Alexu Rodriguezu, koji je gledao izvedbu, pjevačica se osvrnula na svoju hit pjesmu "Dance Again", rekavši: "Dakle, večeras ćemo živjeti, voljet ćemo i volimo, ponovno ćemo plesati. I nastavit ćemo sanjati. Prije dvadeset godina pjevala sam ovu pjesmu i nikad nam nije trebala više nego večeras."

Pjevačica je tada zapjevala hit iz 90-ih "Waiting For Tonight", prije no što je prešla u električnu izvedbu Aerosmithovog "Dream On". Svoj nastup latino diva je završila svojim hitom "Dance Again".

Nakon nastupa, Jennifer se osvrnula na oglas koji je prethodne noći snimila u njujorškoj podzemnoj željeznici. "Sinoć je bila tako nadrealna!!! Vozila sam se vlakovima 6 i S do Times Squarea za video povodom večerašnjeg showa", tweetala je.

"Cijeli je vlak imao plakate #JLOBEAUTY ... i bio sam preplavljen razmišljanjem o onoj djevojci koja je u tom istom vlaku čitala časopise! Bio je to trenutak u kojem sam se osjećala tako nevjerojatno zahvalnom svima vama!!!" dodala je u drugom tweetu. "Znam da je ova godina bila jedna od najtežih ikad ... ali sanjajte ... snovi se događaju svaki dan. Jedva čekam sve mogućnosti i prilike koje nas očekuju u 2021."

"Bila je ovo teška godina za toliko ljudi i nadamo se da svi možemo započeti novu s pozitivnim izgledima i nadom", rekla je.

Inače, na ABC-ovoj novogodišnjoj noći Rockin Eve, između ostalih, nastupili su i Cyndi Lauper, Billy Porter, Miley Cyrus i Nelly. Pušten je i intervju s novoizabranim predsjednikom Joeom Bidenom i budućom prvom damom dr. Jill Biden. Zanimljivo je dodati i kako je ovo prvi puta u puno godina da je Times Sqare bio zatvoren za javna okupljanja na Staru godinu.

Linker
18. travanj 2024 09:39