Vrijeme leti

Nije lako s tri dječaka: Megan Fox sinovi omeli tijekom intervjua pa je otkrila svoje liberalne odgojne metode

Slavna mama davala je intervju iz dnevnog boravka kada se u jednom trenu iza nje pojavila se ‘kolona‘ puzajućih dječaka. Glumica je ubrzo Jenni Bush Hager objasnila što se događa.

Glumica Megan Fox otkrila je možda i više nego je htjela u intervjuu za Today show koji je putem videolinka davala kćeri bivšeg predsjednika Jenni Bush Hager i kolegici Savannah Guthrie. Ova 35-godišnja umjetnica promovirala je svoj novi film "Till Death", no u jednom joj je trenu postalo iznimno teško zadržati ozbiljan izraz lica, naime njezina djeca puzala su po podu njoj iza leđa u namjeri da se iskradu iz sobe. Kamera ih je zabilježila u tom komičnom trenutku, a onda je slavna mama morala objasniti što se to događa.

"Tek su se probudili. Ovdje je 7,30 sati, tako da su ustali prije koju minutu. Jednostavno, moraš se potruditi da sve funkcionira", kazala je ponosna majka trojice dječaka. Zatim je Megan objasnila kako je došlo do takvog iskradanja iz prostorije.

"Sada smo u kući u kojoj živimo, ovo je prostor dnevnog boravka. Oni su zaspali na kauču prošle noći jer su gledali film. Tako da su se upravo probudili", objasnila je Megan Fox svoje odgojne metode. Sinovi koje ima s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom, nastavili su biti zvijezde ovog televizijskog javljanja, dok je Megan pokušavala ne smijati se.

Čitajte i: Zaljubljeni, divlji i usklađeni! Megan Fox u odvažnom dizajnerskom komadu proslavila nagradu svog dečka

Noah Shannon (8), Bodhi Ransom (7) i Journey River (4) puzali su jedan za drugim, a mama se prepustila situaciji. "Evo još jednog", komentirala je glumica, a kada je najmlađi protrčao pored nje kazala mu je da mora puzati.

Vrijeme prebrzo prolazi

Pričajući o izazovima majčinstva kazala je da ponekad ima neobičnu želju. "Htjela bih da postoji način - sigurna sam da mnoge majke osjećaju isto - kada bi ih mogli svako toliko, samo na jedan dan vratiti u onaj period od dvije - tri godine", kazala je Megan i dodala da joj je teško gledati koliko brzo odrastaju.

"S time se jako borim, plačem cijelo vrijeme jer tako brzo odrastaju. Telefon mi šalje njihove slike kada su bili mlađi i teško ih je gledati. Bolno je kad nešto toliko voliš. Ali imam tri dječaka, oni su urnebesni, uopće me ne slušaju", otvorila se Fox.

Priznala je i da kada razmišlja o prošlosti često zna pomisliti da je ipak mogla biti malo više prisutna ili da je zahvalna što je upravo to doživjela, kazala je Megan pokazujući na svoju djecu iza svojih leđa.

Linker
20. travanj 2024 12:14