Getty Images
U tajnosti

Nicolas Cage snima film u Dubrovniku! Čak mu je i gradonačelnik zaželio dobrodošlicu

Nekoliko dana se šuškalo da je 56-godišnji hollywoodski glumac stigao u Dubrovnik na snimanje novog filma, to je potvrdio i gradonačelnik grada Mato Franković koji ga je srdačno pozdravio.

Dubrovnik je još jednom pod 'opsadom' filmskih ekipa, a ovaj puta poslužio je kao kulisa filma "The Unbearable Weight of Massive Talent" s Nicolasom Cageom u glavnoj ulozi.

Cage s kolegom Pedrom Pascalom snima film o vlastitom životu punom bizarnih događaja.

Slavni Amerikanac s kolegom Pedrom Pascalom snima film o vlastitom životu. Pascal je čileanski glumac, najpoznatiji po ulogama Oberyna Martella u četvrtoj sezoni "Igre prijestolja" te Javiera Peñe u "Narcosu".

Čak je i gradonačelnik Dubrovnika Cageu zaželio srdačnu dobrodošlicu, iako ne uživo, već preko društvenih mreža.

"Dobro došao Nicolas Cage. Od sutra u Dubrovniku počinje snimanje još jednog filma u ovoj godini. S ovakvom promocijom Dubrovnika u posljednjih šest mjeseci na USA tržištu rijetko se tko može mjeriti. ABC news u udarnom terminu live tri dana iz Dubrovnika Film "The Islander" s glumicom Caroline Goodall, film s Nicolas Cageom "The Unbearable Weight of Massive Talent" te film na kojem radi dvostruki Oskarovac Janusz Kaminski, direktor fotografije i redatelj koji je radio sve Spielbergove filmove", napisao je Franković na Facebooku.

Rado se vraća u Hrvatsku

Već danima se nagađa gdje su smješteni Cage i njegova filmska ekipa; dok neki kažu da su odsjeli u luksuznom Excelsioru, drugi tvrde da je većina ekipe u hotelu Argentina. Pripreme za nadolazeći film traju još od kolovoza, a snima se u Vili Šeherezadi - jednoj od najluksuznijih rezidencija na Jadranu.

Premantura, 070209.
Na samom rtu Kamenjaku u Premanturi  Nikolas Cage snima film. Scena se snima na samom rtu na poziciji izmedu Male i Velike Kolumbarica nedaleko od Saffari bara. 
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX
Nicolas Cage 2009. je snimao film "Season of the witch" na rtu Kamenjaku u Premanturi.

Inače, Cageu nije ovo prvi put da snima u Hrvatskoj - u veljači 2009. je na rtu Kamenjak u Premanturi kod Pule snimao scene srednjovjekovnog spektakla "Season of the witch". Novi hit, ako se mjere zbog pandemije koronavirusa ne pooštre, trebao bi izići 19. ožujka sljedeće godine.

Čitajte i:

Nicolas Cage vraća se na male ekrane: 'Ogrebao' se za ulogu kontroverznog vlasnika zoološkog vrta

Nicolas Cage traži poništenje braka nakon samo četiri dana!

Voli mlađahne: Djevojka Nicolasa Cagea izgleda mu poput kćeri

Linker
15. travanj 2024 19:26