Romantičan izlazak

Neumorna buduća mama: Diva obukla crveni ogrtač i iznenadila kupce u svom dućanu seksi donjeg rublja

Glazbenica i modna poduzetnica prvi je dućan Savage X Fenty otvorila u siječnju, do sada ih ima pet, a sudeći prema njenim aktivnostima učinit će sve da joj posao ne propadne.

Romantični izlazak u subotu uvečer mnogim parovima zasigurno ne bi bio odlazak u dućan, no Rihanna i A$AP Rocky opet su dokazali da nisu uobičajen par. Glazbenica i reper nedavno su raznježili javnost objavom da očekuju svoje prvo dijete, a od tad ne staju s pojavljivanjima u javnosti. Ovog su puta odlučili iznenaditi kupce (i prodavače) u njenoj Savage X Fenty trgovini otvorenoj u jednom shopping centru u Los Angelesu.

Odjevena u crveno od glave do pete 33-godišnja glazbenica savršeno se uklopila u ambijent njezinih dućana koji prodaje seksi donje rublje.

U neobičnoj haljini-ogrtaču, kožnog sjaja i jarko crvene boje, s kapuljačom na glavi i elegantnim sandalama u istoj nijansi Riri je provjerila ponudu svoje trgovine, njen partner bio je elegantan u sivom odijelu protkanom srebrnim nitima.

image

Rihanna i ASAP Rocky posjetili su njen dućan u Los Angelesu.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ležernu crtu dobio je tako što je klasičnu bijelu košulju pustio da pada preko hlača, a na nogama je imao jarko crvene tenisice i time bio u skladu sa svojom dragom.

Čitajte i: Zlim jezicima stala na kraj odvažnim potezom: Rihanna otvorila trgovnu seksi donjeg rublja u prijestolnici kocke

Oduševljava brojne obožavatelje

Par koji je pun iznenađenja pozirao je ispred lutki s donjim rubljem iz Rihannine valentinovske kolekcije. Glazbenica i poduzetnica početkom godine prodaju svog rublja digla je na novu razinu, otvorila je svoj prvi dućan u Las Vegasu, a do Valentinova njeno carstvo naraslo je za još nekoliko ekskluzivnih shopova i to u Los Angelesu kao i u Hustonu, Philadelphiji i Washingtonu.

image

Rihanna prvi je dućan otvorila u siječnju 2022.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Rihannine kolekcije, ali i modne kampanje, oduševile su ljude diljem svijeta, osim što iz kolekcije u kolekciju poseže za raznovrsnim i senzualnim dizajnom, svoje rublje predstavlja na modelima koji svojim izgledom odstupaju od stereotipa na koji smo navikli - mršavih i modela besprijekorna izgleda i proporcija. Savage x Fenty modeli predstavljaju, da to tako kažemo - normalne žene i muškarce - a i za njih nude provokativne komade u kojima se svatko osjeća zavodljivo.

Čitajte i: Uvijek svoja: Rihanna ni u drugom stanju ne odustaje od oskudnih modnih izdanja, sada je trbuh u prvom planu

Linker
22. travanj 2024 20:49