Profimedia, Everett
MOŽDA JOŠ NIJE GOTOVO

Netflix je zagonetnim tweetom potaknuo šuškanja o novim epizodama Gilmoreica

Omiljeni serijal "Gilmoreice" ove je godine dobio još četiri epizode koje su bile najavljene kao posljednje ikad snimljene, ali možda će nam se Rory i Lorelai Gilmore ipak vratiti.

Ako još uvijek niste pogledali novu sezonu "Gilmore Girls: A Year in the Life", nastavljate čitati na vlastitu odgovornost jer vam otkrivamo kako završava!

Iako su izvršni producenti popularnog serijala Amy Sherman-Palladino i Dan Palladino otkrili da su zadovoljni završetkom novih epizoda te da nije bilo nikakvih pregovora o novim epizodama, Netflix je ponovno potaknuo obožavatelje da misle kako ipak još nismo vidjeli sve. Nakon vrlo neodređenog završetka sezone, s kojim su se mnogi teško pomirili, Netflix je dolijao ulje na vatru zagonetnom objavom na Twitteru.

Objava se djelomično odnosi na epizodu iz šeste sezone u kojoj je Lukeova kći April otkrila da je on njezin biološki otac tako što je organizirala znanstveni sajam. Netflix je to iskoristio kako bi obožavatelje prisjetio da nisu dobili odgovor na vrlo važno pitanje. Naime, "Gilmore Girls: A Year in the Life" završava tako što Rory otkriva Lorelai da je trudna. Ipak, velika nepoznanica ostaje tko je otac njezinog djeteta, a na to su podsjetili fotografijom s tri odgovora. Rory je bila u slobodnoj vezi s bivšim dečkom Loganom, imala je dečka Paula, na kojeg je stalno zaboravljala, ali i avanturu s muškarcem odjevenim u kostim Wookieeja.

Hoćemo li dobiti odgovor na pitanje ili je to samo okrutan Netflixov način da podsjeti gledatelje da su nove epizode dostupne samo vrijeme će pokazati, ali nakon zagonetne objave počeli su se javljati obožavatelji koji od streaming servisa zahtijevaju da se izjasni.

Linker
15. travanj 2024 19:50