impresivno

Neodoljivo carstvo Karmele Vukov Colić: Na jednom od svojih pet najdražih mjesta na svijetu stvara prava mala čuda

Voditeljica je vrlo ponosna na svoju najdražu prostoriju u kući, no tek ju je sada pokazala u pravom svjetlu.

Nije tajna da je dugogodišnja TV voditeljica Karmela Vukov Colić zaljubljenica u kuhanje, a krajem prošle godine izdala je i svoju prvu kuharicu “Kuhinja života”. U njoj je objedinila više od 120 obiteljskih recepata koje je godinama marljivo skupljala. No, mnogi su se pitali gdje Karmela priprema svoje specijalitete, a sada je otkrila kako izgleda njezino carstvo - kuhinja.

"Ovo mi je jedno od pet najdražih mjesta na svijetu", kratko i slatko je napisala Karmela ispod fotografije svoje kuhinje koja je, moramo priznati, prilično impresivna.

Čitajte i: Karmela Vukov Colić podijelila je recept za najfiniju zimsku tortu: Idealna je za nenadani posjet gostiju

Karmelina kuhinja objedinjuje moderno i rustikalno - drvene grede, zid od opeka i drvene plohe odlično se slažu s bijelom bojom kuhinjskih elemenata te stvaraju domaći ugođaj u kojem je uvijek ugodno kuhati.

Slasna jela koja nastaju u ovoj kuhinji Karmela objavljuje i na svom blogu 'Ciao karmela'. Osim što voli kuhati i vodi emisiju ''Recepti svete Hildegarde'' na Laudato TV-u, Karmela redovito putuje i na svom Instagramu objavljuje trenutke s putovanja.

Kako nam je svojedobno otkrila u intervju za Gloriju, još kao dijete je pokazala zanimanje za kuhanje.

Čitajte i: Düsseldorf iz pogleda Karmele Vukov Colić: Rođendan proslavila krstareći Rajnom, a nije izbjegla niti meku šopingholičara

"kao mala često sam bila kod bake i djeda u Moslavini, gdje sam imala potpunu slobodu, pa sam s pet godina od jaja i brašna mijesila keksiće koji su bili tvrdi i neukusni, ali djed ih je ipak pojeo da ne rastuži unučicu. Sa sedam sam po receptu iz jednog dječjeg zabavnika skuhala teleće medaljone u umaku od bijelog luka i vrhnja. I stvarno je bilo dobro", ispričala je Karmela, čija djeca također vole kuhati, posebice sin Noa.

"Noa baš voli kuhati i u kuharici je biftek Wellington koji je prema receptu Gordona Ramsayja napravio kad je imao 14 godina. Rea ne jede crveno meso pa je više zadužena za piletinu, ali također jako fino kuha", otkrila je Karmela.

Linker
20. travanj 2024 01:41