REX PICTURES/SHUTTERSTOCK EDITORILA/PROFIMEDIA
Bračni brodolom

Nećak američkog predsjednika Joea Bidena i zvijezda reality showa razišli su se nakon samo dva mjeseca braka

Par se zbližio preko aplikacije za upoznavanje tek mjesec dana prije nego što su razmijenili burme. Tvrdili su da su već nakon prvog telefonskog razgovora znali kako su stvoreni jedno za drugo, no ispalo je da ipak nisu...

Par se zbližio preko aplikacije za upoznavanje tek mjesec dana prije nego što su razmijenili burme. Tvrdili su da su već nakon prvog telefonskog razgovora znali kako su stvoreni jedno za drugo, no ispalo je da ipak nisu...

Svjestan da vijest o raspadu njegovog braka samo dva mjeseca poslije vjenčanja utječe na cijelu obitelj, odvjetnik Cuffe Biden Owens (42), nećak američkog predsjednika Joea Bidena, pokušao ju je zadržati "ispod radara" što je duže moguće. No, sve je palo u vodu kad je njegova supruga Meghan King (37) objavila u svom Instagram Storyju da se zbog nezavidne situacije u njihovom braku osjeća duboko uznemireno. Riječ je o bivšoj zvijezdi u Americi popularne reality serije "The Real Housewives of Orange County" kojoj je, kaže, dojadilo biti zasuta upitima o njihovom odnosu i zato je progovorila kako stvari stoje ne bi li je fanovi ostavili na miru, izvještava Page Six.

- Nisam mislila da će ovako završiti kad sam davala bračni zavjet. Šokirana sam i u isto vrijeme jako tužna jer je ispalo drugačije od onoga čemu sam se nadala i o čemu sam sanjala - kaže.

Čitajte i: Ispovijest Bidenovog sina! Borio se sa ovisnostima i pušio crack svakih 15 minuta - a sad će zaraditi milijune

Dodala je kako kreće dalje u život sa svojom djecom, petogodišnjom kćeri Aspenom i trogodišnjim blizancima, dečkićima Hartom i Hayesom koje je dobila u prijašnjem braku s Jimom Edmondsom (51), bivšim igračem baseballa.

A on je, pak, uoči njezinog vjenčanja s nećakom Joea Bidena, sinom predsjednikove mlađe sestre Valerie Biden, stručnjakinje za izborne kampanje zaslužne za njegovu pobjedu na predsjedničkim izborima 2020., rekao da je pomislio kako je taj brak sklopljen u listopadu sigurno šala jer su, tvrdi Edmonds, njegova bivša i Cuffe Biden Owens počeli su izlaziti tek četiri tjedna prije nego što su razmijenili burme.

Nisu si bili suđeni

Nakon što je na društvenim mrežama olakšala dušu, bivša reality zvijezda objavila je da će se neko vrijeme držati po strani dok prolazi kroz delikatno razdoblje. Odgovor na pitanje koje sve zanima - kako su se upoznali - otkrio je Fox News.

Zbližila ih je, naime, aplikacije za upoznavanje. Jedno drugome slali su poruke dan ili dva, a onda su proveli pet sati razgovarajući telefonski.

Čitajte i: Kći Joea Bidena otkrila nepoznate detalje o svojoj obitelji: ‘Mama uvijek spušta tatu na zemlju‘

- Kad je taj poziv završio, Cuffe je bio rezervirano prvi let za St. Louis, gdje sam bila, kako bi se vidjeli - ispričala je prije vjenčanja. Oglasila i na društvenim mrežama tvrdeći kako su oboje odmah znali da su stvoreni jedno za drugo. Sad se otkrilo da ipak nisu. Njezin uskoro bivši suprug zasad se nije oglasio.

Linker
17. svibanj 2024 01:06