Nešto se sprema

Ne živi na staroj slavi, Albina pokazala da se vratila na mjesto kojeg se baš zaželjela: ‘Malo sam se naježila‘

Pjevačica je u radnom raspoloženju ušla u glazbeni studio, gdje konačno snima novu pjesmu, svojim je objavama oduševila pratitelje.

Pobjednica Dore i predstavnica Hrvatske na Eurosongu Albina Grčić sa svojim je pratiteljima podijelila novosti - vratila se snimanju. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju iz glazbenog studija, a ta joj činjenica toliko znači da je 'radnu' fotku stavila i na Twitter i na Facebook.

"Dragi studio, nedostajao si mi", napisala je Albina na Twitteru, uz to je stavila i emotikon 'plačka'. Mlada pjevačica u studio je došla u sportskoj odjeći. U zelenoj trenirci, zalizane kose u visoki konjski rep sa slušalicama na ušima pred mikrofonom, udubljena u ono što čuje - takvu je fotografiju ponosno podijelila na mrežama.

Na Instagramu je uz istu sliku napisala - malo sam se naježila. Pratitelji su pjevačicu iz Splita zasuli ogromnom podrškom i pohvalama.

Albina je sa svojom pjesmom "Tik-Tok" osvojila naklonost brojnih ljudi u zemlji, ali i inozemstvu, no to nije bilo dovoljno da se plasira u finale Eurosonga. Iako dugo nije komentirala događaje koji su se odvijali iza kulisa ili na društvenim mrežama - pjevačica je to ipak učinila u kolovozu, tri mjeseca nakon kraja natjecanja.

Čitajte i: Albina konačno zatvorila priču nakon Eurosonga: ‘Zbog iskustva neke kolege ne mogu poštovati kao ljude‘

'Život ide dalje...'

"Nisam se plasirala u finale i život ide dalje - ne volim živjeti na staroj slavi i samo razmišljam o budućim projektima i kako raditi na sebi", komentirala je Albina na Twitteru tada.

Albini je bio cilj zatvoriti priču koja se stalno vrti u krug upravo zato što gleda naprijed i jednostavno ne voli živjeti na staroj slavi. Tijekom ljeta otkrila je napisala prvi tekst na hrvatskom koji joj se sviđa.

"Uvijek sam govorila ne želim forsirati dok mi ne dođe, ne želim da to bude nešto isforsirano. Jednostavno sam čekala pravi trenutak i čim sam izbacila novu pjesmu i vidjela hrpu pozitivnih reakcija unatoč tome što sam znala da je pjesma ne engleskom i španjolskom te da kod Hrvata možda neće tako lako proći, to mi je dalo dodatnu snagu i motivaciju za dalje", objasnila je Albina i dodala da jedva čeka izdati novu pjesmu za što ju podrška obožavatelja uvelike motivira.

Baš kao što je i govorila tada, sada je slikom iz studija pokazala da radi dalje, a ne živi na 'staroj slavi'.

Linker
19. travanj 2024 00:29