PETAR SANTINI
Došli po dozu humora

Ne skidaju osmijeh s lica: Zoran Šprajc i supruga Lidija u izlasku koji su dugo priželjkivali

Predstava Hit teatra "Udavače" koja je osvojila nagradu publike 'Najjači smehek' u 11. Tjednu smijeha u Varaždinu imala je premijeru u hrvatskoj metropoli s brojnim poznatim licima...

Zagrebačka publika željna kazališta i dobrog humora napokon je mogla uživati u satiričnoj komediji koja propitkuje današnje ljubavno-bračne odnose i donosi obilje (ne)zgoda s modernih vjenčanja koje se prepričavaju cijeli život.

Predstava koja je i tijekom krize izazvane koronavirusom bila jedna od najgledanijih u Lijepoj našoj i odigrana više od 20 puta, nastala je prema scenarističkom predlošku Matka Elezovića, za kostime je zaslužna Elvira Ulip, dok je režijski dio "kolača" odradio Mario Kovač.

PETAR SANTINI
Glumci su nakon premijere sve počastili tortom

Premijera je održana u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, a među prvima su je pogledala poznata imena s naše kulturno-društvene scene, između ostalog Ana Vilenica, Almira Osmanović, Matija Prskalo, Tena Jeić Gajski, Petra Težak, Zoran Pribičević, Dražen Ilinčić, Ivan Magud i drugi, a naš popularni TV-voditelj Zoran Šprajc u kazalište je poveo svoju ljepšu polovicu, suprugu Lidiju.

PETAR SANTINI
Poznati urednik također je došao je po dozu humora...

PETAR SANTINI
Glumice Ana Vilenica i Tena Jeić Gajski u ženskom izlasku...

Poznati par oduvijek su redovni gosti na koncertima i kazališnim predstavama. Koronavirus malo im je, kao i svima, izmijenio navike pa su bili presretni što su imali priliku za zajednički izlazak.

PETAR SANTINI

"Spojio nas je HRT gdje je Lidija radila kao lektorica, a ja tada kao novinar. Kad sam joj počeo nositi tekstove na pregled češće nego što je bilo potrebno i kad sam se počeo interesirati za dosadne pravopisno-gramatičke nijanse hrvatskog jezika, bilo je jasno da tu suradnju treba nastaviti i izvan posla...", prisjećao se za magazin Gloria Zoran, koji je s Lidijom prohodao krajem devedesetih, a ubrzo nakon toga, 1. kolovoza 1998., vjenčali su se u Zagrebu.

Ovaj 51-godišnji voditelj sa suprugom Lidijom, osim 18-godišnjeg sina Mirona, koji se odlučio za studij u inozemstvu, ima i 19-godišnju kćer Franku te 16-godišnjeg sina Darjana.

I nakon svečane zagrebačke premijere, za 'Udavače' predaha nema, jer su već tijekom listopada pozvane na dva kazališna festivala i nekoliko gostovanja, a sljedeće izvedbe u Zagrebu zakazane su za početak studenog.

Čitajte i:

Ivana Paradžiković ima opravdan razlog za slavlje, Zoran Šprajc se nije mogao suzdržati od komentara

Zoran Šprajc na najbolji mogući način proslavio rođendan: 'Ako niste gledali Baywatch, sad gledate'

Oni su uspjeli ono o čemu mnogi sanjaju: Zauvijek su skinuli kilograme, iako nije bilo lako

Linker
19. travanj 2024 06:14