ljubav u kamp prikolici

Napokon objavljene fotografije Megan Fox i Machine Gun Kelly sa snimanja filma koji je za njih bio fatalan

Iako su snimili zajedničku scenu u kojoj se on naginje nad nju kao da joj želi nešto reći, za kemiju među njima zaslužne su kamp prikolice smještene jedna pokraj druge. Viđali su se svaki dan dok glumica nije napravila prvi korak.

Odgovor na pitanje kako izgleda film „Midnight in the Switchgrass” na čijem se snimanju upoznao jedan od najneobičnijih parova u zabavljačkoj industriji, Megan Fox i reper Machine Gun Kelly, otkrivaju fotografije koje je prvi objavio magazin „People”. Kako privlače silnu pozornost gdje god se pojave, a prikazivanje tog trilera snimljenog po istinitom događaju predviđeno je tek za početak studenog ove godine, materijal iz filma donekle će utažiti znatiželju i otkriti kako na velikom platnu izgleda kemija koja ih je spojila.

image
Megan Fox i Machine Gun Kelly
FOTOGRAFIJE: SPLASH/PROFIMEDIA


Objavljene su dvije fotografije. Na prvoj je Megan Fox (34) odjevena je u crnu kožnatu suknju i pripadajući top, dok se muzičar naginje nad nju u crnom kompletu, kao da joj želi nešto reći. Na drugoj fotografiji glumica se pojavljuje s Bruceom Willisom: tumače uloge agenata FBI-a Rebecce Lombardi i Karla Heltera čiji je zadatak uhvatiti serijskog ubojicu. Machine Gun Kelly dobio je malu ulogu partijanera s kojim se lik Megan Fox susreće tijekom zamršene istrage, koja mu je ujedno debut na velikom platnu.


No, za njihovu zaljubljivanje nisu toliko zaslužne zajedničke scene već prikolice u kojima su stanovali tijekom snimanja, smještene jedna pokraj druge. Glazbenik je, naime, bio očaran glumicom već na prvi pogled. Svaki dan ju je čekao sjedeći na stepenicama svog kampera kako bi prošla pokraj njega i udijelila mu pogled. A ona je, kad su joj producenti rekli s kim će dijeliti set i spomenuli njegovo ime, osjetila „leptiriće” u trbuhu.

Moda za nju i njega: Megan Fox s fatalnim dečkom u najvećem hit komadu sezone pokazala kako zabljesnuti


- Osjetila sam da će mi se s njim nešto dogoditi – rekla je svojedobno za portal movieweb.com.
Kako joj se zatreskani muzičar nije usuđivao prići, ona je napravila prvi korak. A danas je uvjerena da su jedno drugome bili suđeni i ne žali što je zbog mladog Teksašanina ostavila supruga, televizijskog glumca Briana Austina Greena (47) s kojim ima troje djece. Hoće li njihova sreća potrajati, pokazat će vrijeme.

Ona mu je zaliječila sve rane nakon što ga je Megan Fox naglo ostavila: ‘Dali smo si vremena i išli korak po korak‘

Linker
18. travanj 2024 23:30