Profimedia, Backgrid USA
vječna borba s alkoholom

Nakon životnog kraha krenuo dalje: 'Zahvalan sam što djeca imaju divnu majku'

Ben Affleck iza sebe ima teško razdoblje, no čini se da je okrenuo novu stranicu u životu i posvetio se zdravom načinu života. Kako je izjavio u showu Today, podvrgnuo se strogoj dijeti koju je promovirala njegova bivša J.Lo.

Krajem siječnja Jennifer Lopez (49) je pozvala sve svoje obožavatelje na desetodnevni izazov bez šećera i ugljikohidrata na kojem je bila sa zaručnikom Alexom Rodriguezom. Rigorozna dijeta inspirirala je i njezinog bivšeg zaručnika Bena Afflecka (46) koji se odlučio na ovaj izazov.

'Kada sam te vidjela, primijetila sam da izgledaš dobro. Pomislila sam, izgleda kao da ovom čovjeku stvari u životu idu nabolje', kazala je voditeljica emisije Hoda Kotb. 'Upravo sam odradio desetodnevni izazov Alexa Rodrigeza kojeg sam vidio u ovom emisiji', pohvalio se Affleck ne spominjući pritom Jennifer Lopez.

'Nije jednostavno moram priznati, u početku je bilo teško, no sada se osjećam dobro. Prvih nekoliko dana je bilo užasno jer sam osoba koja obožava kruh i šećer', izjavio je glumac i priznao da je u nekim stvarima ipak malo varao.

'Bez šećera, ugljikohidrata i mliječnih proizvoda, iako je trebalo biti i bez kofeina, tu sam varao i dopustio sam si malo kave', rekao je te nadodao da se deseti dan nagradio s tri bagels peciva. Da je dijeta teška, svojim obožavateljima je ispričala i Jennifer Lopez koja je na kraju izazova bila ponosna rezultatima.

Glumac je u emisiji otvoreno progovorio i o svojoj borbi s alkoholizmom koji je odgovoran i za raspad njegovog braka s Jennifer Garner (46). S 40-dnevnog odvikavanja je izašao u listopadu prošle godine, a iako su prošli kroz rastavu, bivši supružnici su u dobrim odnosima pa ih nerijetko možemo vidjeti zajedno s troje djece - Violet (13), Samuelom (6) i Seraphinom (10). Njihov brak dug 12 godina službeno je završio u studenom, iako su objavili da se razvode još 2015. godine. Posljednjih sedam mjeseci glumica se viđa s poduzetnikom Johnom Millerom (40).

Los Angeles, CA  - Jennifer Garner and Ben Affleck share a rare smile together while out with their kids. Ben was seen making his ex laugh as they hold hands with their kids while crossing the street.

Pictured: Jennifer Garner, Ben Affleck

BACKGRID USA 27 FEBRUARY 2019, Image: 416326399, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Brentwood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Friendly exes Jennifer Garner and Ben Affleck are spotted chatting this morning as they drop off their kids together.  The couple who finalized their divorce months ago were seen having a talk before they both headed off separately in their cars.

Pictured: Jennifer Garner, Ben Affleck



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 410081386, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

'Biti alkoholičarem je dio mog života i to je nešto s čim se moram nositi i na čemu moram raditi. Imao sam problema i želim ih riješiti. Ponosim se time. Radi se o vama, vašoj obitelji i djeci', nadodao je i rekao kako je sretan što on i djeca imaju Jennifer kraj sebe.

'Sretan sam što imaju divnu majku zbog koje sve funkcionira kako treba, ona je divna. Nadam se da sam im ja dobar otac, svakako se trudim to biti. Očevi su važan dio u životu djeteta i moja je odgovornost biti tu za njih, biti prisutan', izjavio je glumac te priznao da je to fokus u njegovom životu. Iza sebe ima kratku aferu s modelom Shaunom Sexton, no nakon rehabilitacije odlučio se posvetiti sebi i djeci te alkohol, afere i partijanje ostaviti po strani.

Los Angeles, Ca  - A dapper looking Ben Affleck makes a mid-day solo coffee run in Los Angeles. Ben looks to be in a great mood as he smiles and waves at the cameras while out for a coffee.

Pictured: Ben Affleck 

BACKGRID USA 28 FEBRUARY 2019, Image: 416583652, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
20. travanj 2024 16:36