Ide dalje

Nakon tri godine veze: Madonna prekinula s 35-godina mlađim partnerom, ostali su prijatelji

Ahlamalik i Madonna prvo su se upoznali još 2015. kada je plesao na njenoj turneji Rebel Heart, vezu su započeli 2019.

Kad se kaže kraljica popa, zna se na koga se misli, jedna i jedina Madonna koja ni u 63. godini ne miruje niti obraća pozornost što ljudi o njoj govore. Sada je u javnost procurila vijest da je glazbenica prekinula trogodišnju vezu s dečkom Ahlamalikom Williamsom. Njena veza s 28-godišnjim plesačem, zbog velike razlike u godinama već je uzburkala dežurne dušobrižnike. S 35 godina mlađim plesačem glazbenica je ušla u vezu 2019., a pjevačica je često dijelila zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

No, od ovog siječnja par nije viđen zajedno u javnosti, a njihovi prijatelji kažu da su Madonna i Ahlamalik odlučili prekinuti te da su se razišli u prijateljskom tonu.

image

Madonna i Ahlamalik Williams na izlasku u NY

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Madonna se nakon prekida bacila u bogat društveni život, viđa se s prijateljima i obitelji. Ima vrlo nakrcan raspored, radi na nadolazećem biografskom filmu, novoj glazbi i brine za obitelj. Vezu s Ahlamalikom je već neko vrijeme prekidala pa obnavljala. Jako se vole, ali za sada su se odlučili rastati", kazao je izvor.

Čitajte i: Ponosna mama Madonna: Ovako slavi kraljica popa okružena djecom, prvi puta pokazala je i sina Rocca

Ostali su u dobrim odnosima

Poznavatelj situacije dodao je da su bivši partneri i dalje u dobrim odnosima, ali imaju različite prioritete u životu.

"Mjesecima su bili zajedno i na turneji i za vrijeme lockdowna, ali sada je iselio iz njene kuće. Kako oboje rade na drugim projektima, bilo im je teško održavati romansu", zaključio je izvor. Madonnin službeni tim nije još komentirao ovaj razlaz.

image

Madonna i Ahlamalik na odmoru u Italiji prošlog ljeta

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ahlamalik i Madonna prvo su se upoznali još 2015. kada je plesao na njenoj turneji Rebel Heart. Otkako su ušli u vezu glazbenica mu je pomogla da potpiše unosan ugovor s dizajnericom Stellom McCartney, a također je surađivala s njim na pjesmi kojom je htio pokrenuti vlastitu glazbenu karijeru.

Kada se 2019. saznalo za njihovu vezu, situaciju je komentirao njegov tata Drue, koji je dvije godine mlađi od Madonne. Nesuđeni svekar kazao je da podupire tu vezu ispričavši kako je pjevačica prema njihovoj obitelji pristupila s mnogo ljubavi uvjerivši ih da se njihovom sinu ništa loše neće dogoditi.

Linker
23. travanj 2024 08:40