priča o legendi

‘Nakon razvoda nisam imala ni kuću ni novac, rekla sam - uzet ću prezime‘: Izlaze detalji o životu Tine Turner

HBO je izbacio prvi službeni trailer za dokumentarac o Tini Turner u kojem se pojavljuje i sama legenda glazbene scene, a i njezin suprug Erwin Bach. Priču o uspjehu djevojke iz ‘polja pamuka‘, teškom braku punom zlostavljanja te ponovnom usponu neponovljive Tine, fanovi ne mogu dočekati.

Novi dokumentarac o Tini Turner, koji će izaći na HBO-u, pratit će šest desetljeća karijere slavne pjevačice.

Od ulaska djevojke skromnog porijekla u svijet glazbe do naglog uspjeha, iznimno teškog braka s Ikeom Turnerom koji ju je fizički i verbalno zlostavljao pa do povratka na sam početak i još većeg uspjeha... Tinina priča itekako je posebna.

image
Ike i Tina 1960. godine oformili su glazbeni duo kojim su poharali ljestvice. Nažalost, u privatnosti, njihov je odnos bio pravi pakao.
Shutterstock Editorial/Profimedia

Ovih dana u javnost je napokon izašao trailer u kojem možemo što nas očekuje u dokumentarcu pod nazivom "TINA".

Uz samu Tinu Turner, koja će pričati o svom životu, čut ćemo i komentare Oprah Winfrey, glumice Angele Bassett, glazbenika Kurt Lodera te Katori Hall, ali i Tininog supruga Erwina Bacha.

U fokusu dokumentarca su njezin brak s Ikeom, uz kojeg se i proslavila te s kojim je 16 godina oduševljavala publiku te njezin veliki uspjeh u osamdesetima, kad je nizala hit za hitom.

"Nakon razvoda nisam imala ni kuću, ni novac, rekla sam - uzet ću prezime!", u traileru govori Tina, a komentator nastavlja objašnjavati kako je pjevačica u tom razdoblju prihvaćala bilo kakav nastup, samo kako bi zaradila novac.

image
U osamdesetim godinama prošlog stoljeća, Tina je ponovno doživjela glazbeni vrhunac
NBC-TV/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Film "TINA" premijerno će se prikazati na HBO-u 27.03.2021. godine, a do tad pogledajte trailer koji najavljuje uzbudljivu životnu priču.

Linker
11. travanj 2024 08:52