Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
hit video

Nakon dostave na adresu najprije se šokirala Jennifer Garner, a onda i svi koji je poznaju

Pripreme za Božić već su dosegnule ozbiljne razmjere u kući slavne glumice Jennifer Garner. U njezin dom stigao je glavni ukras - božićna jelka, a nakon dostave na njezinu kućnu adresu, glumica je shvatila da je pretjerala.

Jennifer Garner ispunjava si gotovo sve božićne želje koje ima, a nakon što je izabrala najveću jelku koju je vidjela, nije mogla doći sebi. Svojoj djeci je obećala najogromniji bor do sada, no veličina je i nju izula iz cipela.

47-godišnja glumica objavila je video na Instagramu koji je postao glavna senzacija. 'Nisam sigurna da je to bor koji smo odabrali', rekla je slavna glumica koja je stala kraj bora kako bi dočarala njegovu veličinu i raskoš.

instagram

Njezin video nasmijao je mnoge njezine slavne kolegice kao što su Reese Witherspoon, Kristen Chenoweth i Gwyneth Paltrow.

Slavna obitelj njezin bivši suprug Ben Affleck i djeca najprije se prošlog tjedna okupila na nedjeljnoj misi, a potom su otišli kupiti božićnu jelku. Kćeri Violet (13) i Seraphina (10) bile su u ozbiljnim razgovorima s roditeljima koji su se ozbiljno prepirali, dok je njihov sedmogodišnji sin Samuel nestašno skakutao oko njih. Svjesni da ih paparazzi slijede jer su medijima zanimljivi nisu se dali smesti, nego su pažljivo birali bor, a moguće je da su se svađali zbog veličine...

Deset godina svijet je simpatizirao ovaj mega slavni glumački par i doista su se činili kao stvoreni jedno za drugo. No, unatoč troje djece i unatoč ljubavi, alkohol je učinio svoje i Jennifer više nije mogla izdržati igru povuci-potegni pa su se konačno razveli prije četiri godine. Iako su oboje nastavili sa svojim životima, pa i ljubavnim, trude se neke ključne životne trenutke i dalje dijeliti - za dobrobit djece.

Linker
24. travanj 2024 08:52